Oslo Fashion Week

silje
Publisert:

I dag går startskuddet for nok en Oslo Fashion Week. Motemennesker, bloggere, stylister og kjendiser kjemper alle om en plass på første rad under ukens begivenheter. Det er lett å glemme midt oppe i alt kaoset, at norske designere jobber knallhardt for å leve av sin design. Stylister, make-up artister og mange frivillige stiller opp for at det skal bli gjennomførte visninger under ukens moteuke. Etter to uker med alt det beste Sverige og Danmark kan vise til, gleder jeg meg til å se hva de norske designertalentene har å by på for neste sesong.

For selv om vi ligger litt etter her hjemme, har vi også mye god design å være stolt av i Norge. Dyktige designere som jobber hardt for å lykkes her og i utlandet. Norske FIN trosset konkursen og viste blant annet en elegant og lekker kolleksjon i København. Denne uken gleder meg til å se kontraster hos Epilogue, kunstnerisk fra sesongens debutant, lekent og fargerikt hos Vatle og Fam Irvoll og vakker brud hos Leila Hafzi.

La deg inspirere av moteserien for Norwegian Fashion Institute som viser norsk mote høst/vinter 2010. Serien trykkes som eget magasin og kommer ut med SVA Magazine. Her kan du sjekke ut resten av bildene.

God moteuke!

PS: Har du lyst til å sjekke ut visningene, så husk at OFW er åpent for alle, så lenge det er plass.

Foto: Baard Lunde

Styling: Linda C. Myrseth/PUDDER

Publisert: