Se kjolene fra Country Music Awards

Nattens «Country Music Awards» bød på gulvlange kjoler i alle varianter fra verdens største countrystjerner.

Mari Glans
Publisert:

19 år gamle Taylor Swift var kveldens store vinner, og stakk som forventet av med fire priser, deriblant prisen for «Årets Entertainer». Hun valgte en drøm av en kjole fra Reem Acra med gullpaljetter og tyllskjørt til den store kvelden.

Taylor Swift har funnet sin egen stil på den røde løperen, og har flere ganger tidligere stilt i gulvlange, glitrende og glamorøse kjoler.

Les mer om nattens prisutdeling!Taylor brast i gråt på prisfest

Ni kjoleskift

Kveldens vert, countrystjernern Carrie Underwood, hadde hele ni kjoleskift i løpet av prisutdelingen, men kom på den røde løperen i en hvit kjole med glitrende sølvdetaljer fra Theia.

Nicole Kidman kom sammen med ektemannen Keith Urban til utdelingen. Filmstjernen kom i en rosa kjole med skinnende mønster fra Prada.

Jennifer Nettles fra gruppen«Sugarland» stilte i en av kveldens forbausende få sorte kjoler. Den stroppeløse chiffonkjolen med slep er fra italienske Luisa Beccaria.

Flere kjoletrender!Sort, pudder og paljetter på rød løper

Egendesignet kjole

Leann Rimes kom i en hvir havfruekjole, som hun kombinerte med tilbehør i sort og sotede øyne.

Countrystjernen Reba Mcentire, som her hjemme er mest kjent for TV-serien i samme navn, kom i en nydelig sort paljettkjole. Kjolen er faktisk designet av Reba selv, hun har nemlig også en egen kleslinje i tillegg.

Whitney Duncan valgte som de fleste andre også gulvlangt og skinnende denne kvelden, men i en lilla variant. Faith Hill kom i en stroppeløs grå kjole, som hun stylet med flere lange kjeder rundt halsen.

Flere stjerner i lilla kjoler!Stjernene elsker Victorias design

Relevante artikler videre:

40-tallet er tilbake i motebildet. Se flere flotte høstrender her

Kjølig på morgenen? Her er 10 kule jakker du kan bruke nå!

Skal du på fest i helgen? Metallisk og paljetter er hotte høsttrender

Publisert: