Trendy kleskjeder åpner i Norge

De trendy kleskjedene Weekday og Topshop er klare for åpningen i Norge.

Mari Glans
Publisert:

Begge kleskjedene bekreftet at de skulle åpne i Norge i fjor høst, men har nå funnet lokaler og bestemt seg for tidspunkt for åpning. Den britiske kleskjeden Topshop har signert en leieavtale i Karl Johans gate 12. Lokalet er på 2200 kvadratmeter og strekker seg over tre etasjer, ifølge Dagens Nærlingsliv.

Dette blir kleskjedens flaggskipbutikk i Norge, og skal åpne i løpet av våren 2011.

Det er investor Christian Ringnes som har skrevet leieavtale med kleskjeden, og avtalen har en varighet på 15 år. Varner-gruppen, som eier kjeder som BikBok og Cubus, har franchiseavtalen med Topshop. D2.no meldte i fjor høst at Topshop har store planer for Norge, og har med tiden tenkt å satse på avdelinger i Bergen, Trondheim og Stavanger.

Topshop kommer til Norge!Satser stort i de største byene

Mer svensk mote

Men allerede i mai kommer en annen trendy kleskjede til Norge. Den svenske motekjeden Weekday åpner dørene både i Oslo og Bergen i løpet av mai måned.

Weekday eies av H&M, og er en trendfokusert kleskjede som både fører egne merker, designsamarbeider med unge profilerte designere i tillegg til merker som Cheap Monday og vintageplagg. Tidligere designsamarbeider har inkludert designere som Carin Wester, Minimarket og Stine Goya.

Weekday har funnet lokaler i Starvhusgaten 2b i Bergen og på Stortorvet 7 i Oslo sentrum.

Relevante artikler videre:

La neglene synes i vår!Her er de hotteste neglefargene

Stor moteguide!Her er trendene som gjelder til våren

Lilla er hot på øynene i vår!Slik får du looken

Den hotteste hårfargen!Platinablond vår

Publisert: