Shop i klesskapet til Kim Kardashian

silje
Publisert:

Digger du stilen til Kim Kardashian, kan du nå shoppe designergodbiter rett fra klesskapet til dansestjernen på ebay. Kardashian har nemlig ryddet i garderoben og selger unna alt hun ikke lenger bruker av klær, vesker og sko.

Designerkupp

Blant godbitene finnes nydelige sko fra Christian Louboutin og Yves Saint Laurent og vesker fra Prada, Chanel og Jimmy Choo. Til og med stjernens signerte «Dancing With The Stars» dansesko er med i auksjonen. Noen av tingene er allerede oppe i høye bud, men auksjonen er absolutt verdt å sjekke ut, det kan være mulig å gjøre et kupp.

Veldedighet

En del av pengene fra auksjonen går til inntekt for den veldedige organisasjonen «Dream Foundation» i USA. Organisasjonen er kjent for sin jobb med å oppfylle de siste ønsker og drømmer til mennesker som ligger for døden.

Det er andre gangen Kardashian åpner klesskapet sitt, til stor glede for fansen. Ifølge stjernen, synes hun det er stas å gi bort favoritter fra klesskapet. -Mange av klærne har jeg ikke engang fått mulighet til å bruke ennå, sier dansestjernen til People. Det stemmer, for på auksjonen kan du se at prislappen fortsatt sitter på mange av godbitene. Snakk om å regelrett «stjele stilen» til kjendisen.

I USA har det blitt en trend at stjernene selger unna klesplagg på ebay. Ønsker du siste nytt om kjendisauksjoner, finner du det her. Selv er jeg ingen superfan av Kardashians stil, men skulle ønske jeg brukte størrelse 38 i Christian Louboutin sko (de er supersmå i størrelsen), for da hadde jeg slått til på en av auksjonene!

Shop i Kim Kardashians klesskap her.
Publisert: