Jenny Skavlan og Sivert Høyem kåret til best kledde

Under kveldens Costume Awards i Oslo var det skuespiller Jenny Skavlan (23) og musiker Sivert Høyem (33) som stakk av gårde med tittelen best kledde kvinne og best kledde mann.

silje
Publisert:

Det er fjerde året bladet Costume kårer sine favoritter innen mote og skjønnhet med hjelp fra sine lesere. Det er ingen jury som står bak kåringen, det er leserne selv som har stemt fram sine favoritter.

Norske kjendiser elsker norsk design. Elegant og sexy på rød løper

Egen design på rød løper

Årets vinnere i kategorien best kledde, ble skuespiller og TV-kjendis Jenny Skavlan og musiker Sivert Høyem, tidligere vokalist i rockebandet Madrugada.

Jenny Skavlan har vært Grandiosa-jente, svingt seg i «Skal Vi Danse» og debuterte i fjor som designer for BikBok med stor suksess. Jenny Skavlan er kjent for sin kule stil og stiller ofte i egen design på rød løper. Hun har en edgy og kul stil med innslag av vintage og selvsydde kreasjoner. Jenny Skavlan har tidligere studert mote og design i København, og er lidenskapelig opptatt av mote. Hun er opptatt av å se potensialet i plagg man allerede har og bruke ting på en ny måte. Da hun snakket med minMote om kolleksjonen for BikBok i fjor høst sa hun følgende:

- Jeg har tatt utgangspunkt i min egen stil og hva jeg selv liker når jeg har designet kolleksjonen. Jeg har tenkt veldig på hva jeg selv skulle ønske at jeg hadde av klær når jeg føler at jeg ikke har noe å ha på meg. Kolleksjonen er veldig lik min egen stil, med høye liv, detaljrike stropper og markert midjer.

Jenny designer for BikBok. Les hele intervuet her!

Og mens mange designere satser på kjendiser som forbilder, røpte Jenny Skavlan en litt mer konkret inspirasjon. I følge henne selv er Åse Kleveland en av hennes forbilder og inspirasjon når det gjelder mote. Da utdelingen gikk av stabelen torsdag kveld, var det nettopp Åse Kleveland som delte ut prisen til en overrasket Jenny Skavlan.

Sjefredaktør for Costume, Vanessa Rudjord, synes Jenny Skavlan har en sexy og kul stil.

- Jenny Skavlan har alltid et overraskende element når hun kler seg, men hun ser alltid sexy og kul ut. Hun vet hva hun kler, men tør alltid å eksperimentere med nye ting. sier Vanessa Rudjord til minMote.

Musiker med stil

Sivert Høyem er kanskje mest kjent som vokalist i rockebandet Madrugada, men har siden bandet la opp hatt suksess med sin solokarriere. I september i fjor lanserte han sitt tredje soloalbum «Moon Landing.» Høyem er kjent for sin litt frekke og rocka stil. Hans varemerke er de åletrange buksene, og han er ofte å se i kombinasjonen svart og hvitt. Høyem er et godt eksempel på at stilen understreker musikken. Han er ofte å se i tøffe hatter, tynne slips, figursydde skjorter, trange blazere og solbriller.

- Sivert Høyem blander det klassiske og rocka på en sofistikert måte. Han er flink til å bruke stramme jeans med pen skjorte, dressjakke og smalt svart slips til. Kul type som er tro mot stilen sin, sier Rudjord til minMote.

Den kjente modellen og MTV-programlederen Hanneli Mustaparta fikk prisen for beste moteblogg, mens årets norske designer ble Fam Irvoll.

Svenske Andreas Wijk er ukens trendsetter. Sjekk stilen og få tips her!

Nominerte til best kledde kvinne

1. Jenny Skavlan

2. Agnes Kittelsen

3. Celina Middelfart

4. Marthe Krogh

5. Charlotte Thorstvedt

6. Hanneli Mustaparta

7. Maya Vik

8. Samsaya

9. Tone Damli Aaberge

Nominerte til best kledde mann

1. Sivert Høyem

2. Ari Behn

3. Andrè Villa

4. Arnulf Refsnes

5. Espen Klouman

6. Jan Thomas

7. Jon Almås

8. Morten Harket

9. Sondre Lerche

10. Trond Espen Seim

Relevante artikler videre:

Her er Norges best kledde. Hanneli og Noman havnet helt på topp!

Stjernene pyntet seg for Golden Globe. Se de flotte kjolene!

Pia Lykke stråler på rød løper. Her er kjolen alle norske jenter vil ha

Publisert:

Finn mer innhold om: