Brudekjole: Seks trender for 2017 du vil elske

kjolerbrud

Er du på jakt etter brudekjole, eller bare vil drømme deg bort i vakker inspirasjon? Da bør du scrolle videre.

Martine Lunder Brenne
Publisert:
kjolerbrud

Foto: Getty Images

kjolerbrud

Foto: Getty Images

kjolerbrud

Foto: Getty Images

kjolerbrud

Foto: Getty Images

I denne saken har vi nemlig samlet seks fantastiske trender som preger brudekjolemoten akkurat nå - kanskje finner du til og med en favoritt til den store dagen?

Julia brud
BRUD

Se Julia Sembs romantiske skjærgårdsbryllup

Sløyfer

Dette er virkelig en klassiker som er tilbake for fullt! Denne sesongen er sløyfedetaljer supertrendy, og de kan gjerne være store og iøynefallende - rett og slett et skikkelig blikkfang.

brudbudsjett
BRUD

FEM STEDER DU KAN KJØPE BRUDEKJOLE PÅ BUDSJETT

Sachin & Babi vår/sommer 2017. Foto: Getty Images

Utskjæringer

Vil du vise litt hud på den store dagen, kan du for eksempel gå for et todelt antrekk med magetopp. Eller du kan kaste deg på en stor trend akkurat nå, nemlig såkalte «cut outs», altså at kjolen har åpne partier som viser litt hud. Her er mulighetene uendelige!

BRUD

ANNIE MEHREN ASHERS DRØMMEBRYLLUP I ITALIA

Ines Di Santo Bridal Collection vår 2017. Foto: Getty Images

Gråblå toner

Fargerike brudekjoler er ikke noe nytt (blant annet har vi samlet de fineste kjendisbrukdekjolene med farger her), men i år er det spesielt én farge som stikker seg ut. Det er nemlig en dus, blå farge som gjerne kan gå over i grått. Lekkert og litt annerledes!

Ines Di Santo vår 2017. Foto: Getty Images

Dyp V

Dyp utringning trenger ikke å være vugælt. Derimot er det både delikat og lekkert hvis det gjøres riktig, som på disse kjolene:

Marchesa vår/sommer 2017. Foto: Getty Images

Lange ermer

Langermet kjole høres kanskje litt gammeldags ut, men har de siste årene seilt opp som en stor trend i brudesegmentet (tenk bare på kjolen til hertuginne Kate!). Og det er alt annet enn kjedelig - kombinert med blonder eller andre detaljer er det rett og slett nydelig.

Marchesa vår/sommer 2017 . Foto: Getty Images

Ulike lengder

Husker du brudekjolen til MTV-stjernen Whitney Port? Den gjorde seg i alle fall bemerket i motepressen ved at den var kort foran, men med tradisjonelt langt slep bak. Trenden blir bare sterkere og sterkere, og passer perfekt for deg som er ute etter noe helt annet enn en tradisjonell lang kjole, men fortsatt vil bevare den typiske «brudelooken».

Ines Di Santo vår 2017. Foto: Getty Images
Publisert:

Finn mer innhold om: