Alt fra Monaco-bryllupet: Se Mette-Marits jetset-garderobe i Italia

MOTEPRINSESSE: Kronprinsesse Mette-Marit var iført en blomstrete kjole fra italienske Giambattista Valli under lørdagens prinsebryllup, og en rød Valentino-kreasjon på fredagens cocktailparty. Foto: Getty Images

Kronprinsesse Mette Marit strålte i en nydelig, fotsid kjole fra luksusmerket Giambattista Valli da hun og kronprins Haakon ble fotografert hånd i hånd på vei til Casiraghi-bryllupet i Italia.

Marthe Berg
Publisert:

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit var på plass da prinsesse Carolines yngste sønn, Pierre Casiraghi og hans Beatrice Borromeo lørdag ga hverandre sitt ja foran 700 gjester, på familiens private øy i innsjøen Lago Maggiore, i Italia.

Det var også Mette-Marits sønn Marius Borg Høiby.

– Jeg hadde en liten «hunch» om at kronprinsparet kunne dukke opp i dette bryllupet - spesielt etter at bruden ble sett sammen med Mette-Marit i Norge tidligere i sommer. Veldig morsomt at det slo til, sier TV 2s kongehusekspert Kjell Arne Totland, som har fulgt bryllupet tett på bloggen sin.

NYGIFT: Pierre Casiraghi hjelper sin brud, Beatrice Borromeo, ombord i båten etter vielsen lørdag.

Bildene fra helgens store begivenhet viser at Vogue-redaktøren Franca Sozzani, som er kronprinsessens nære venninne, også var blant de mange profilerte gjestene – denne gang i selskap med den amerikanske artisten Lana del Rey, som er forlovet med sønnen hennes, Francesco Carrozzini.

Les også:STJERNEMODELL FRIDA GUSTAVSSON GIFT I VALENTINO

Helgens stjernespekkede festligheter skal ha startet allerede på fredag, med et stort cocktailparty, skriver Svensk Damtidning.

Brudeparet var da begge kledd i helhvitt - Beatrice i en bohemsk, delvis transparent og langermet kjole med broderte detaljer, fra det italienske merket Alberta Ferretti. Det lange, bølgete håret var dekorert med nydelige små blomster, og flate sandaler gjorde antrekket akkurat passe avslappende, men likevel glamorøst.

Også moteprinsesse Mette-Marit bar hvite blomster i håret da hun fredag var kledd i en fotsid, rød blondekjole fra favorittmerket Valentino, bekrefter Totland.

Beatrice og Pierre ble først viet i en borgelig sermoni i Monaco forrige lørdag. Bruden var da iført to råeksklusive designerantrekk - spesiallagde haute couture-kjoler fra motehuset Valentino.

FAVORITTEN: Mette-Marit var kledd i en fotsid, rød kjole fra Valentino under fredagens festligheter i Italia.

Det var naturligvis også knyttet stor spenning til Beatrice Borromeos valg av kjole under dagens religiøse seremoni - og hun skuffet ikke. Vielsen foregikk på på familien Borromeos private øy, og bildene av bruden ble først offentliggjort da paret var smidd i hymens lenker, og Pierre løftet bruden sin ned i båten som skulle frakte dem videre. Dette var imidlertid brudens andre kjole for dagen.

Ved selve vielsen var Beatrice kledd i en klassiske brudekjole i blonder, med lange ermer, er fra Armani Privé - det samme merket som fyrstinne Charlene brukte ved sitt bryllup.

Etter vielsen skiftet hun til en annen klassisk hvit kjole, også fra Armani Privé, med v-skjæring og voluminøst skjørt.

Totland mener Beatrice Borromeo har en utsøkt smak, som i flere år har vært preget av italiensk couture.

– Lørdag bar bruden to helt fantastiske hvite kjoler. Først en enkel og stilren prinsessekjole med slør fra Armani Privee til selve vielsen - og siden en dypt utbringet gresk gudinne- kjole til kveldens store fest. Jeg må innrømme at jeg kanskje synes at den aller siste kjolen også var den aller flotteste, sier han til MinMote.

untitled link

Vikarierende MinMote-leder Martine Lunder klapper i hendene over helgens kjolebonanza.

– Dette bryllupet har jeg gledet meg til - og bruden innfridde med kjole på kjole med omg-faktor. Kongefamilien i Monaco er en ekstremt glamorøs og motbevisst gjeng, og sånn sett sklir it- og sosietetsjenta Beeatrice rett inn med sin upåklagelige og svindyre smak, sier hun, og fortsetter:
– I sitt eget bryllup kombinerte hun klassisk eleganse med en mer bohemsk stil, og samtlige kjoler var nydelige og veldig hennes stil. Jeg liker at hun er så vågal at hun kliner til med en rosa brudekjole- men min store favoritt er Alberta Feretti-kjolen som gir skikkelig hippie-vibber. Her snakker vi moteikon-potensiale!

Les MinMote-Sonias kommentar omHVORFOR METTE-MARITS LUKSUSGARDEROBE ANGÅR OFFENTLIGHETEN.

Se flere bilder fra helges bryllup under:

VAKKER BRUD: Beatrice Borromeo strålte i klassisk hvitt da hun ga sitt ja til Pierre Casiraghi lørdag.
CELEBRE GJESTER: Lana Del Rey gjestet bryllupet sammen med forloveden Francesco Carrozzini og hans mor - Vouge-redaktør Franca Sozzani.
STILFULLT PAR: Kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon fikk mye oppmerksomhet av internasjonal presse da de gjestet det celecre bryllupet i Italia. Kjolen er fra luksusmerket Giambattista Valli.
FESTKJOLE: Etter vielsen var det tid for fest, og gjestene gikk derfor for å skifte. Mette-Marit byttet ut Giambattista Valli-kjolen med sommerkjolen fra Valentino. Legg merke til hårbøylen. Foto: Getty Images
BRUDGOMMENS BROR: Prinsesse Carolines eldste sønn Andrea Casiraghi ankom bryllupet sammen med sønnen Sasha og kona Tatiana Santo Domingo.
Publisert:

Finn mer innhold om: