Britisk klesmerke lager budsjettvennlige brudekjoler

OFF SHOULDER: Det klassiske er blandet med trendy elementer i Whistles-kolleksjonen- Foto: Whistles
OFF SHOULDER: Det klassiske er blandet med trendy elementer i Whistles-kolleksjonen- Foto: Whistles

En god nyhet til alle vinterbruder på budsjett: Whistles har laget sin første brudekjolekjolleksjon, til levelige priser og stående applaus fra motebransjen.

Å lage rimelige brudekjoler har unektelig seilt opp som en stor trend de siste par årene, med gigakjeder som H&M og Asos i spissen. Nå har også britiske Whistles kastet seg på bølgen, med en kolleksjon med syv plagg som kommer i februar 2017.

Whistles Reveals First Wedding Collection
Whistles Reveals First Wedding Collection

Kolleksjonen inneholder seks kjoler og én jumpsuit (for deg som vil ta en Solange på den store dagen), og mens prisene er høyere enn hos H&M og Asos, er de fremdeles lavere enn hos de fleste tradisjonelle brudekjolemerkene- og designerne. Prisene ligger på fra cirka 5000 kroner til drøye 7000 kroner.

Roses av bransjen

Blant de mest tradisjonelle brudeplaggene er en Self-Portrait-lignende kjole med kappeskjørt, en mer klassisk fotsid kjole med v-utringning og rysjer, og en gudinneaktog blondekjole med asymmetrisk snitt.

Les også: TI BRUDEANTREKK MED MAGETOPP

Og den internasjonale motepressen har allerede latt seg begeistre.

«Vakker og rimelig», skriver Elle UK. «Alt vi hadde drømt om - fantastisk spennende», skriver Cosmopolitan, «Brudekolleksjonen inneholder alle detaljene og elementene vi elsker fra den vanlige kolleksjonen - men enda mer forsterket», skriver Refinery29.

Kjolene kan kjøpes på nett, mens bruder som vil prøve først må skaffe seg en avtale i merkets flagship-butikk i London.

Få også med deg den siste episoden av Trendguiden:

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?