Superstjernen giftet seg i norsk design

Fikk sitt Ja: Ciara og Russel Wilson ble mann og kone 6.juli. Her er de to sammen på Billboard Music Awards tidligere i år. Foto: Scanpix
Fikk sitt Ja: Ciara og Russel Wilson ble mann og kone 6.juli. Her er de to sammen på Billboard Music Awards tidligere i år. Foto: Scanpix

Onsdag ga popstjernen Ciara og den amerikanske fotballspilleren Russel Wilson hverandre sitt «Ja» i et overdådig bryllup med kongelig tema.

Etter å ha vært forlovet i ikke mer enn fire måneder fikk Ciara sin drømmedag da hun giftet seg med Russel Wilson. Festen startet allerede tirsdagen, da det kommende brudeparet inviterte til «rehearsal dinner» på luksushotellet Titanic i Liverpool. Selve vielsen og bryllupsfesten fant sted i Nord-England og det lykkelige paret hadde valgt å gå helt inn for en storslagen fest med kongelig tema.

Valgte norsk stjernedesigner

I tråd med det kongelige temaet fikk Ciara spesialdesignet brudekjolen sin fra det italienske motehuset Roberto Cavalli, hvor norske Peter Dundas nå har stillingen som kreativ direktør.
Kjolen Dundas designet til Ciara var dekket med blonder, hadde vide ermer og en dyp utringning. På sin egen Instagram-profil skriver motehuset at kjolen er av den beste hvite silke, tyll og med broderte blomster.
Popstjernen hadde en helt hvit blomsterbukett og håret løst med et langt slør hengende i.

Gjestelisten i bryllupet var stjernespekket og blant annet kjendiser som Kelly Rowland og Jennifer Hudson var med på å feire den store dagen. Blant gjestene var også den norske designeren.

Brudeparet offentliggjorde at de var blitt mann og kone på Instagram og på bildet de postet ser det ut som at de begge to var svært fornøyd med den store dagen.


Les også: Store forventninger til Peter Dundas' Cavalli-retur

Hvordan var din opplevelse i dag?