Sjekk Heidi Klums luksuriøse bryllup

NYGIFT: Supermodell og programleder Heidi Klum har giftet seg med Tokio Hotel-gitaristen Tom Kaulitz. Foto: AFP

Supermodellen (46) ga sitt «ja» til Tom Kaulitz (29) på en yacht ved den italienske øya Capri.

Ingeborg Aspeli
Publisert:

Denne helgen giftet Heidi Klum seg med Tokio Hotel-gitaristen Tom Kaulitz for andre gang. Klum og Kaulitz forlovet seg i desember, og hadde et uformelt bryllup kun to måneder senere.

Denne gangen slo de imidlertid på stortrommen. Bryllupet foregikk på den italienske øya Capri på lørdag, og ifølge magasinet People ble vielsen holdt på luksusyachten Christina O.

yachten tilhørte tidligere avdøde Aristotle Onassis, hvor han også giftet seg med Jackie Kennedy. Bryllupsfesten til Grace Kelly og fyrst Rainier av Monaco skal også ha vært på den berømte båten.

– Vi gjorde det! Mr. & Mrs. Kaulitz, skriver supermodellen etterfulgt av masse hjerteemojies under et bilde hvor det nygifte ekteparet gir hverandre et kyss.

På bildet får man se litt av den romantiske brudekjolen, som har off-shoulder-effekt, store puffermer og blomsterbroderier. Klum hadde også et langt slør, og håret var utslått. Kaulitz matchet bruden med en hvit dress og en lyseblå skjorte.

Man får også et glimt av luksusyachten, som de har dekorert med rosa og hvite blomster for anledningen.

Bryllupsfesten skal ha holdt på i flere dager, skriver Vogue. Blant annet har de spist middag på Restaurant da Paolini Capri hvor Klum har delt en video hvor Kaulitz løfter henne opp for å plukke en sitron fra et tre. Den tyske supermodellen har på seg en hvit halterneck-kjole og har håret satt opp i en stram topp.

Paret begynte å date i 2018, og gjorde sin første offentlige opptreden sammen på Amfar-gallaen under filmfestivalen i Cannes det samme året.

Klum har tidligere vært gift med kjendisfrisøren Ric Pipino (1997–2002) og artist Seal (2005-2014). Hun har fire barn, Helene (15), Henry (14), Johan (12) og Lou (9).

PAR: Heidi Klum og Tom Kaulitz på Cannes-festivalen i fjor. Foto: Pa Photos
Publisert: