Brudekjole til under 5000 kroner - fem varianter

Uansett om du skal handle brudekjole på nett eller i butikk kan du finne en moteriktig variant til en billig penge.

brudekjoler

LUKSUSBRUD: Poppy Delevigne giftet seg i helgen iført en brudekjole fra Chanel. Modellsøsteren Cara Delevingne var også iført en hvit kjole fra det franske motehuset. Foto: Getty Images

brudekjoler

Kjole fra Monsoon.com, 3116 kr. Foto: Produsenten

brudekjoler

Kjole fra Isabel Marant hos ShopMrsH.com, 4495 kr. Foto: Produsenten

Varmere temperaturer og grønne omgivelser gjør at mange ønsker å legge bryllupet sitt til vår- og sommermånedene.

I helgen giftet en av Storbritannias største it-jenter seg i London. Cara Delevingnes storesøster Poppy avga sine løfter iført en brudekjole signert Chanel, motehuset hun selv er ambassadør for. Også Cara gikk kledd i en kjole fra det franske motehuset.

MinMote har funnet frem fem rimelige brudekjoler. Klikk på bildene for å se pris og merke.

Mens Poppys brudekjole var utsmykket med perledetaljer, blomsterapplikasjoner og et langt, gjennomsiktig skjørt, var Caras brudepikekjole mer minimalistisk med en utringning i v-form.

De aller færreste har råd til en luksuskjole i Chanel-prisklassen når et bryllup står for tur. Det betyr likevel ikke at drømmekjolen er helt utenfor rekkevidde. Mange nettbutikker og kleskjeder har billige alternativer som både er moteriktige og elegante.

Les alt om Jenny Skavlans brudekjole her!

Brudekjoler

Kjole fra Young Couture by Barbara Schwarzer hos Jades24.cm, 2606 kr. Foto: Produsenten

Brudekjoler

Kjole fra H&M, 3999 kr. Er kjolen utsolgt i din størrelse, kan du kanskje finne den på eBay om du søker på «conscious collection». Foto: Produsenten

Kjoler med blonder har blitt en veldig populær trend de siste årene, spesielt etter at hertuginne Kate og prins William giftet seg i 2011. Blondedetaljene på Kates brudekjole gjorde at lignende varianter dukket opp overalt. Også prinsesse Madeleine gikk for en brudekjole med blondedetaljer da hun giftet seg med Chris O'Neill i 2013.

Se MinMote-Sonias brudefavoritter her:

Det er lov å leke seg med styling og tilbehør til brudekjolen, men sørg for at helheten ender opp med et elegant uttrykk. Smykker og sko bør ikke kjempe om oppmerksomheten med kjolen, men heller være detaljer som tilfører antrekket det lille ekstra.

Dersom du handler brudekjole på nett er det lurt å være ute i god tid slik at du kan justere den hos en skredder, eller sende den tilbake og starte jakten på en ny.

NB: Husk at toll og merverdiavgift kommer i tillegg når du handler fra utlandet.

Kjole fra Alice By Temperley hos RevolveClothing.com, 4985 kr. Foto: Produsenten
Kjole fra Alice By Temperley hos RevolveClothing.com, 4985 kr. Foto: Produsenten

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?