Whitney Port giftet seg i lårkort kjole

REALITYDESIGNER: Whitney Port er designer, men for mange også kjent som en av karakterene i realityserien The City blant annet. Foto: Getty Images

Reality-kjendis og klesdesigner valgte ikke overraskende en utradisjonell brudekjole med lårkort skjørt da hun giftet seg forrige uke.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Men selv om forventningene har vært store i motebransjen (Whitney var tross alt soleklart best kledd i MTV-seriene The Hills og The City), viste ikke designeren fra kjolen før flere dager etter bryllupet, og da i magasinet Us Weekly.
Gifteplaner? Åtte nydelige ideer til et høstbryllup

Gjennom suksesserien The City fra 2008, fikk publikum følge Port jakte designerdrømmen i New York, blant annet med et internship hos Diane von Fürstenberg og etterhvert oppstartet av hennes eget merke Whitney Eve - som fortsatt finnes.

Få også med deg: Bryllupet motebransjen elsket

Port har faktisk også vært i Norge, og designet en kolleksjon for Bik Bok.

Med den motebakgrunnen var det nok ikke mange som ble overrasket over Ports utradisjonelle valg av brudekjole - og med utradisjonelt valg sikter vi selvsagt til skjørtekanten:

Ports kjole var nemlig lårkort foran, mens et klassisk langt slag hang bak. Overdelen var trendy langermet med hvite blomsterdekorasjoner (og minnet oss litt om Olivia Palermos skjørt og topp).

Les også alt om bryllupet til MTV-kollegaen Lauren Conrad!

Herligheten hadde hun selv designet i samarbeid med det Beirut-baserte merket Ashi Studio, og designer Mohammed Ashi forteller til Us Weekly at inspirasjonen kom fra Italia:

- Kjolen er inspirert av en vintage lysekrone fra Venezia og Firenze, sier han til magasinet.

Port holdt håret enkelt i en løs «løkke» bak, men dro på med perle-, gull-, og diamantsmykker fra Delfine Delettrez. På Instagram-profilen avslører bruden at bryllupsbildene i ørkenen er tatt av kjendisfotograf Hannah Costello.

Brudgommen Tim Rosenman kjørte blå dress og sort slips, og hadde følgende å si om bruden til Us Weekly:

- Hun så fantastisk ut, og kjolen var så spektakulær.

Vi kunne ikke vært mer enige 👰

Publisert:

Finn mer innhold om: