Lars Vaular og Malin Kulseth giftet seg

KLINTE TIL: Lars Vaular og Malin Kulseth kan endelig kalle seg mann og kone. Her står paret på kirketrappen i Bergen. Vaular bærer på parets sønn, lille Wilfred. Foto: Hallgeir Vågenes/VG
KLINTE TIL: Lars Vaular og Malin Kulseth kan endelig kalle seg mann og kone. Her står paret på kirketrappen i Bergen. Vaular bærer på parets sønn, lille Wilfred. Foto: Hallgeir Vågenes/VG

BERGEN (MinMote) Etter å ha prøvd et utall klassiske brudekjoler, fant Malin Kulseth ut at hun mått ha litt farger når hun giftet seg med Lars Vaular.

Derfor gikk hun for en hvit kjole med tilhørende overdel med blå og rosa blomster, når de to ga hverandre sitt ja i Domkirken i Bergen lørdag formiddag.

Kulseth er musikkekspert i Aftenposten og har vært sammen med rapper Vaular siden 2011, og i 2012 fikk de sønnen Wilfred.

Ikke tradisjonelt

Til MinMote forteller Kulseth at det ble mange prøverunder før hun endelig fant drømmekjolen.

- Jeg var i flere vanlige brudebutikker i både Oslo og København, men jeg fant ingenting som føltes helt riktig. Det er jo mange flotte kjoler der, men etterhvert skjønte jeg at jeg ikke kunne ha en typisk hvit bløtkakekjoler, sier hun og legger til:

- Men som vanlig visste jeg bare hva jeg ikke vil ha, ikke hva jeg faktisk ønsket meg.

NYBAKT EKTEPAR: Lars Vaular og Malin Kulseth strålte foran de oppmøtte gjestene like etter vielsen.
NYBAKT EKTEPAR: Lars Vaular og Malin Kulseth strålte foran de oppmøtte gjestene like etter vielsen.Foto: Hallgeir Vågenes,VG

Til slutt endte hun opp hos den norske kjendisdesigneren Cecilie Melli, hvor hun falt pladask for en brudekjole med fargerike blomster på toppen.

- Endelig fant jeg noe som føltes riktig, og som passet som antrekk i Domkirken.

Av sko gikk hun for et par fra merket Gianvito Rossi.

- De kommer overhodet ikke til sin rett under denne kjolen, men de er helt nydelige, ler hun.

Trendy

Designer Cecilie Melli mener Kulseth har valgt den mest trendy kjolen fra hennes brudekolleksjon.

- Kjolen er todelt og er ment til å være en tolkning av magetopp-trenden vi ser i motebildet denne sommeren. Selve kjolen har en klassisk siluett, men vi har lekt litt med farger og blomster for et litt utradisjonelt preg, sier Melli til MinMote.

Kjolen heter Titania og ligger på nettbutikken til Melli med utsalgspris på 27.000 kroner. Den løse toppen over skuldrene er laget av silkechiffon, blonder og nettopp blomster. Melli røper til MinMote at blondene kommer fra det samme franske firmaet som leverte blonder og stoff til brudekjolene til hertuginne Kate og Grace Kelly.

- Brudekjolen har et korsett inni og innsving i livet for at følelsen av skjørt og topp skal bli så reell som mulig. De blå og rosa blomstene er sydd på for hånd, sier Melli til MinMote.
Se bilder av bryllupets kjendisgjester her!

VAULARS «BEST MAN»: Leo Ajkic er forloveren til kompisen Lars Vaular. – Det var en vakker seremoni, sa programlederen til VGs utsendte like etter vielsen – og kunne dessuten røpe at han skulle holde tale på festen.
VAULARS «BEST MAN»: Leo Ajkic er forloveren til kompisen Lars Vaular. – Det var en vakker seremoni, sa programlederen til VGs utsendte like etter vielsen – og kunne dessuten røpe at han skulle holde tale på festen.Foto: Hallgeir Vågenes,VG
FESTKLARE: Lars Vaulars fetter, Sondre Lerche, var følgelig til stede under lørdagens bryllup i Bergen. Kjæresten Linnéa Myhre hadde valgt en rosa og hvit kjole for anledningen.
FESTKLARE: Lars Vaulars fetter, Sondre Lerche, var følgelig til stede under lørdagens bryllup i Bergen. Kjæresten Linnéa Myhre hadde valgt en rosa og hvit kjole for anledningen.Foto: Hallgeir Vågenes,VG
OGSÅ PÅ PLASS: Tidligere håndballspiller Mia Hundvin, her på vei ut av kirken.
OGSÅ PÅ PLASS: Tidligere håndballspiller Mia Hundvin, her på vei ut av kirken.Foto: Hallgeir Vågenes,VG
SOMMERLIG: Live Nelvik hadde på seg en flagrende blomsterkjole, stilig kombinert med runde solbriller. Her sammen med ektemann Tore Sagen.
SOMMERLIG: Live Nelvik hadde på seg en flagrende blomsterkjole, stilig kombinert med runde solbriller. Her sammen med ektemann Tore Sagen.Foto: Hallgeir Vågenes,VG
SELVSKREVEN GJEST: Tidligere bandvokalist John Olav Nilsen, også han med kulerunde solbriller.
SELVSKREVEN GJEST: Tidligere bandvokalist John Olav Nilsen, også han med kulerunde solbriller.Foto: Hallgeir Vågenes,VG

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?