Mote

Alt om Ariana Grandes brudekjole

SPESIALDESIGNET: Ariana Grande hadde (selvfølgelig) fått spesialdesignet brudekjolen. Den var inspirert av Audrey Hepburn.

Superstjernen giftet seg i elegant kjole – og fikk stjernehjelp på veien.

 • Elise Alexandra Gulbrandsen
 • Åsa H. Aaberge
Publisert:

I en intim seremoni hjemme i Montecito i California, giftet Ariana Grande (27) seg i midten av mai med eiendomsmegleren Dalton Gomez (25).

Onsdag denne uken publiserte popstjernen bilder av seansen på Instagram. Kjolen var signert Vera Wang og inspirert av Audrey Hepburn.

For et par år siden, på Met-gallaen i New York, skal nemlig Wang og Grande ha avtalt at Wang skulle lage Grande sin brudekjole når tiden var inne, skriver Vogue.

Og tiden var inne nå. Kjolen Grande sa ja i var en liljehvit, stroppeløs silkekjole med dyp rygg kombinert med et skulderlangt slør med sløyfe og popstjernens velkjente hestehale. På bena hadde Grande skyhøye plattform-hæler fra Giuseppe Zanotti.

Brudeantrekket var stylet av Mimi Cuttrell (stylisten til bl.a. Hadid-søstrene) og skal ha vært inspirert av Audrey Hepburns rollefigur Jo Stockton i filmmusikalen «Funny Face» fra 1957:

Brudgommen var iført dress fra Tom Ford.

Wang er en anerkjent brudekjoledesigner, og sto bak blant andre Victoria Beckham sin kjole i 1999 og Kim Kardashian sin da hun sa ja til nå eksmann Kris Humphries i 2011.

Beholdt signaturen

Ariana Grande har en helt tydelig signatursveis, nemlig den høye og stramme hestehalen. Hun har tidligere innrømmet at sveisen er svært smertefull, men at hun biter det i seg. Til bryllupet var også den høye hestehalen en selvfølge, men deler av håret hang løst under sløret.

Sminken var fokusert på en plettfri hud, og hun hadde en tydelig winged eyeliner. Sminken ble lagt av den profilerte makeup-artisten Ash K Holm.

Bling bling

Helt siden superstjernen fikk ring på fingeren har hun vist at hun har sansen for unike (og steindyre) smykker. Forlovelsesringen med en stor skråstilt diamant er signert Lorraine Schwartz. Til selve bryllupet toppet Grande brudekjolen med noen ganske så grande diamant- og perlesmykker fra samme smykkedesigner, ifølge Harpers Bazaar.

Publisert:

Les også

 1. BRUD

  Alt du må vite om årets brudetrender 2021

 2. BRUD

  Lily Allen giftet seg i luksuskjole fra Dior

 3. BRUD

  Gjenbruksprinsessen: Alt om prinsesse Beatrice sin brudekjole

Finn mer innhold om:

 1. Ariana Grande

Relaterte artikler

BRUD

Paris Hilton giftet seg i luksusdesign

BRUD

Brudespalten: Se Silje Marie og Bendiks skjærgårdsbryllup

NYHETER

Met-gallaen: Se stjernenes wow-antrekk

BRUD

Lady Kitty Spencer: Se de fem elleville brudekjolene

MOTE

Inspirasjon fra ikon: Den lille sorte

KLÆR

MinStil: Mia Mariaux de Serres

BRUD

Brudespalten: Se Aase og Jens’ avslappede drømmebryllup