5 fantastiske detaljer fra bryllupet til modell Kate Grigorieva

MODELLTALENT: Kate Grigorieva har gått i hvite blonder før - her på Elie Saabs vår/sommer 2015-show. Foto: Getty Images

Prisen for årets mest romantiske brudekjole går (foreløpig) til Victoria's Secret-engel Kate Grigorieva (25).

Martine Lunder Brenne
Publisert:
UNDETØYSMODELL: Kate Grigorieva er mest kjent som modell for Victoria's Secret. Foto: Getty Images

Det går unna i svingene for den russiske modellen Kate Grigorieva om dagen; ikke bare fikk hun relativt nylig utdelt de prestisjetunge Victoria's Secret-vingene - for et par dager sto hun og kjæresten - eller bør vi kanskje si ektemannen - bak et av sommerens nydeligste brylluper.

Vielsen ble holdt i brudens hjemby St. Petersburg, på det som så ut til å være et storslagent slott - og selvsagt med vakre kjoler på både brud og brudepiker.

Få også med deg:Beatrice Borromeo giftet seg i rosa Valentino

Kates modellkarriere startet på virkelig i 2012, da hun kom på andreplass i Russia's Next Top Model.

De siste årene har hun gått på catwalken for blant annet Oscar de la Renta og Ralph Lauren, i tillegg til at hun tidligere i år ble én av ti av undertøysgigantens Victoria's Secrets mest profilert modeller - også kalt Angels.

MinMote lar selvsagt ikke sjansen gå fra oss til å fråtse i bryllupsdetaljer - se og bli inspirert:

Kjolen

untitled link

Det kan vel knapt kalles en detalj, men la oss begynne med det viktigste: Brudekjolen. Grigorieva valgte en romantisk blondekjole i havfruefasong (som minnet litt om prinsesse Sofias brudekjole) med årets kanskje mest fantastiske blondeslør, og holdt det ellers enkelt på tilbehørsfronten.

Og det er ikke ofte vi skriver dette, men: Kjolen er faktisk til salgs fortsatt, og det kan til og med hende du har råd til den. Den er nemlig fra Truly Zac Posen-kolleksjonen for David's Bridal, og koster drøye 11.000 kroner.

Buketten

Fargetemaet for den russiske brullupsfesten var utvilsomt hvitt og lilla - noe også brudens bukett gjenspeilet. Grigorieva valgte hvite roser blandet med andre blomster i knal lilla - som igjen matchet brudepikenes kjoler.

Les også:Bryllupet som fikk Instagram til å koke

Brudepikene

Og apropos brudepikene - her snakker vi mismatching på sitt beste. Glem alt du visste om kleine brudepikekjoler i matchende pasteller - dette er fargekoordinering på mesterlig vis. Alle brudepikene bar nemlig lilla (ja, Victoria's Secret-kollega Irina Sharipova var én av dem), men alle i forskjellig fargetoner og fasong. Alle vordende bruder - notér.

Hår og sminke

Vi er vant til å se Kate Grigorieva med løst, flagrende hår på catwalken - men til sitt eget bryllup fikk hun det satt opp i en elegant frisyre, som lot de store diamantøredobbene komme til sin rett. I kontrast til den romantiske brudekjolen gikk hun for sexy, sotede øyne, og holdt resten av sminken naturlig.

En lignende oppsats (bare med fletter), kan du lære å lage her.
Søtsakene

untitled link

Ikke et bryllup under dessert, og i dette bryllupet var det hvite makroner (tør vi gjette på kokos?) og søte cake-pops med hvit og rød glasur som gjaldt.

Note to self: Sørg for at neglene er perfekt lakkert (gjerne i rødt) neste gang man tar en makron-selfie.

Publisert: