Ti bilder som får deg til å ville ha brudekjole med blomster på

FARGERIK: Ines Di Santo er ikke redd for å bruke farger i sine kjoler, og gjør det på mesterlig vis med disse lekre blomsterbroderiene. Foto: Getty Images

Blomsterdetaljer på brudekjolen er rålekkert, og kommer i mange varianter. Her er ti bilder som får deg til å skjønne hva vi mener. 

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Enten du er på jakt etter selve drømmekjolen, eller bare vil la øynene hvile på noen flotte kjoler, er du på rett sted.

BRUD

Nå lager Topshop brudekjoler

I denne saken har vi tatt for oss en av årets store brudetrender, nemlig blomster i alle farger og fasonger på brudekjolen. Ikke bare er det vakkert, det kan også løses på utallige måter.

Bare se her:

Mirza Willinger lager drømmekjoler for deg som vil ha en skikkelig prinsesse-look, men litt ekstra sexy. Mange av overdelene er i gjennomsiktig stoff med blomsterapplikasjoner, som gir et delikat uttrykk samtidig som du får vist litt hud.

brudbudsjett
BRUD

FEM STEDER DU KAN KJØPE BRUDEKJOLE PÅ BUDSJETT

GJENNOMSIKTIG: En frekk variant er å gå for en avslørende kjole, men med blomster som dekker til og gjør den hakket mer tildekket og tekkelig. Kjolen er fra Ines Di Santo. Foto: Getty Images

Drømmer du om en ballkjole litt utenom det vanlige til den store dagen, bør du sjekke Romona Kevezas nyeste kolleksjon. Kjolene har i aller høyeste grad brudepreg og er hovedsaklig hvite, men lives opp av blomsterprint i duse farger.

brudekjolertiltoppbilde
BRUD

TO SVENSKER SOM KAN FESTKJOLER OG BRUDEKJOLER

DETALJRIKT: Selv om denne toppen er ganske voldsom, er den likevel delikat med de blafrende blomstene. Merket bak er veteran Oscar De La Renta. Foto: Getty Images

Monique Lhullier har også funnet en diskrét måte å bruke farger på, ved å brodere på vakre orkideer med rosa kjerne på kjolen.

BRUD

SUPERMODELLEN GIFTET SEG I BIKINI

EVENTYRKJOLE: Ines Di Santo står bak denne kreasjonen, som viser hvor flott det kan være å blande blomsterbroderier med klassiske hvite blonder. Foto: Getty Images

Ofte ser vi blomster i duse farger som nærmest smelter inn i den hvite kjolen når det gjelder blomstrete brudekjoler, men spanske Inmaculada Garcia viser at det kan være vel så kult med et skikkelig statement-print i friske farger på baksiden. Da får du dessuten beholdt den helhvite looken når du viser deg forfra!

Dronningen av duse blomsterbroderier er britiske Claire Pettibone. Her er et godt eksempel på hvordan broderier i naturlige farger blir nydelig rett på huden, med den hvite kjolen som en ramme.

Vurderer du et todelt antrekk med trendy magetopp? Se hvor lekkert det kan gjøres med et enkelt skjørt og en bohemsk topp med masse blomsterdekorasjoner.

style guides
BRUD

TI BRUDEANTREKK MED MAGETOPP

DROPPE BUKETTEN? Det kan du i alle fall gjøre hvis du går for en kjole som denne, som er fra Sachin & Babi. Foto: Getty Images
Publisert:

Finn mer innhold om: