Giftet seg i Valentino: Alt om Nicky Hiltons ekstravagante brudelook

SPESIALDESIGNET: Nicky Hilton giftet seg i en eksklusiv Valentino-kjole som ifølge amerikanske medier skal ha kostet mellom 400 000-800 000 kroner. Foto: NTB scanpix

Hotellarving Nicky Hilton (31) giftet seg i en spesialdesignet brudekjole fra Valentino som kanskje har de vakreste blondene vi har sett. Få alle detaljer her!

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Den amerikanske hotellarvingen Nicky Hilton ga sitt ja til James Rothschild (30) fredag 10. juli i England. Paret ble viet i hagen på Orangery på selveste Kensington Palace, som var avdøde prinsesse Dianas hjem.

Internasjonale medier beskriver bryllupet som at to av USAs mektigste familier, endelig forenes. Nicky er som kjent arving av Hilton-hotellene og James sin familie er en av verdens mest kjente bankfamilier. Og med det ble bryllupet alt annet enn nøykternt må vite.

Brud i år?Se her for inspirasjon!

Brudekjole til over 400 000

I likhet med supermodellen Frida Gustavsson som giftet seg nylig, var Nicky var iført en rålekker brudekjole fra motehuset Valentino, som er blant prinsesse Madeleine og kronprinsesse Mette-Marits favorittmerker.

Haute couture-kjolen er spesiallaget til hotellarvingen, og skal ha en prislapp på mellom 50-80 000 euro, altså godt over 400 000 kroner, ifølge Daily Mail og flere andre nettsteder.

Nicky delte selv en tegning av Valentino-kreasjonen og takket motehuset for den spesiallagde kjolen.

- Tusen takk til Valentino Haute Couture som designet drømmekjolen min! 👰

Den ekstravagante brudekjolen var dekket av store blonder og krystaller, var langermet og hadde høy hals. Blondene er mye mulig de lekreste vi har sett, og overdelen var gjennomsiktig og avslørte en sexy tubetopp under.

Les også:Se Norges vakreste kjendisbruder her

Valentino-kreasjonen var i en klassisk prinsesseform med stort skjørt og lang kappe bak. Flere internasjonale nettsteder sammenligner kjolen med både hertuginne Kates og den ikoniske brudekjolen til Grace Kelly.

Harpers Bazaar fikk følge Nicky eksklusivt frem mot den store dagen, og til magasinet uttalte hun:

- Helt siden jeg var en liten jente har jeg drømt om at Valentino skal designe brudekjolen min. Valentino er definisjonen på tidløs eleganse, og jeg tror ikke det finnes et lignende couture-motehus.

Spesiallagde «Loubs»

Hilton matchet kjolen med et transparant tre meter langt slør med blonder langs kantene, som faktisk satt seg fast under et bildekk på vei til vielsen uten at det så ut til å prege dagen yttligere. Håret var stylet i sideskill og var samlet i en elegant knute i nakken, men sminken var holdt naturlig med ekstra fokus på øynene. I ørene bar bruden store diamantøredobber med heng, og brudebuketten bestod av lekre, hvite roser.

Nickys storesøster Paris (35) var selvsagt forlover og var iført en gulvlang lyseblå silkekjole med strassbelte i midjen og v-utringning. Hun delte flere «behind the scenes»-bilder før vielsen, hvor søstrene var iført matchende badekåper med «Bride» og «Maid of Honor» på ryggen.

- Bruden og forloveren gjør seg klare for den store dagen, skrev Paris under bildet.

Paris kunne blant annet avsløre at skoene var spesiallagde fra kjendisfavoritten Christian Louboutin. Hælene var i offwhite sateng og var merket med «Mrs. Rothschild», initialene til brudeparet, hjerter og datoen de giftet seg. Romantisk og personlig!

Publisert:

Finn mer innhold om: