MinMote-Martine giftet seg i drømmekjolen

GIFTET SEG: MinMote-leder Martine Lunder og mannen Øyving Brenne giftet seg i Gamlebyen i Fredrikstad. Foto: Solveig Selj

Tross intenst tog-drama i forkant av bryllupet, ga MinMote-leder Martine Lunder (26) sitt ja iført romantisk drømmekjole med slør og «rockstuds» fra Valentino på bena.

Publisert:

Lørdag ettermiddag ga MinMote-leder Martine Lunder sitt ja til Øyvind Brenne (34), som er sportssjef i VG. Parets to år gamle datter var brudepike, og bryllupet fant sted i Gamlebyen i Fredrikstad.

Planleggingen frem mot bryllupet har tilsynelatende gått smertefritt, helt til to dager før selve vielsen, da Lunder glemte igjen en koffert full av viktige ting til den store dagen, på toget i retning hjembyen.

– Jeg fikk helt panikk, og ringte pappa med en gang. Han er politi og fikk på magisk vis stoppet toget, som var på vei til Halden. Jeg har aldri vært så lettet noen gang, ler Lunder.

budsjettbrud3
BRUD

Rimelige brudekjoler: Åtte til under 5000 kroner

ROMANTISK: Martine Lunder falt pladask for denne brudekjolen. Foto: Solveig Selj

– Kjolen er veldig meg

Lunder giftet seg i antrekk fra Atelier Proniovias - en hvit crepekjole uten stropper med en hvit topp med masse små blomster over.

– Jeg var helt sikker på to ting: At jeg skulle ha en stor prinsessekjole, og den skulle ha lange ermer. Også endte jeg opp med det stikk motsatte, sier Lunder.

I stedet ble det en tettsittende kjole og slør, som hun tok av etter vielsen i kirken.

– Det var faktisk mamma som plutselig dro fram kjolen i en butikk. Og da jeg fikk den på kroppen, føltes det bare så innmari riktig. Jeg er jo 158 centimeter på strømpelesten, så jeg måtte finne en kjole jeg ikke druknet i - og denne var akkurat passe tettsittende. Den er veldig meg, og det er jo egentlig det viktigste.

Les også: Ti brudeantrekk med magetopp

«Rock studs» og ranukler

Lunder byttet ut de tradisjonelle brudeskoene med «Rockstuds» fra Valentino, og hadde et gullarmbånd med navnet sitt inngravert fra da hun ble døpt, rundt håndleddet. Brudebuketten var satt sammen av ranukler.

FAVORITTBLOMSTENE: Ranunkler ble brukt i den rufsete buketten. Foto: Solveig Selj

Se også: Åtte par utradisjonelle bryllupssko

Fargene hvitt, krem og gull var gjennomgående i bryllupet. Til nachspeilet har Lunder planlagt et festantrekk som er litt mindre pyntet.

– Ettersom det er slep på kjolen min, var jeg litt redd for å tråkke det ned midt i dansen på nachspielet. Derfor skaffet jeg meg også en ekstra kjole på 70 prosent salg fra Rachel Zoe.

Martines brudeepisode fra VGTV-serien Trendguiden kan du se her:

Publisert:

Finn mer innhold om: