Hailey Bieber viser fram brudekjolen

NYGIFT: Hailey giftet seg med Justin Bieber for andre gang forrige mandag. Her fra Met-gallaen tidligere i år. Foto: Evan Agostini/Invision/AP
NYGIFT: Hailey giftet seg med Justin Bieber for andre gang forrige mandag. Her fra Met-gallaen tidligere i år. Foto: Evan Agostini/Invision/AP

Modellen (22) gikk for en skreddersydd blondekjole signert it-designer.

Forrige uke giftet Hailey seg med Justin Bieber for andre gang. Det var en storslått feiring i South Carolina med blant andre Kylie Jenner og Jaden Smith på gjestelisten.

Man fikk noen få glimt fra feiring gjennom sosiale medier, men Hailey har vært hemmelighetsfull svært rundt brudekjolen. Men nå har hun endelig delt flere bilder av den fantastiske kreasjonen.

untitled link

Den elegante blondekjolen er skreddersydd av Virgil Abloh, designeren bak it-merket Off-White. Den har off shoulder-effekt, lange ermer, dyp rygg og et langt slep. Hun hadde også et slør i tyll med blondekant hvor det på enden var brodert teksten «till death do us part» i Off-Whites signaturfont Helvetica.

– Virgil Abloh, takk for at du fikk mine visjoner ut i livet og skapte drømmekjolen min. Du og resten av teamet i Off-White er utrolige og jeg vil være takknemlig for alltid for at jeg fikk ha på meg denne vakre kreasjonen, skriver hun under det ene bildet.

untitled link

Håret hadde hun satt opp i en lav topp, og sminken ble holdt naturlig med fokus på markerte øyne.

Justin Bieber hadde på seg en sort smoking, og det kan se ut som den er fra merket Celine da luksusmerket er tagget i bildene til Hailey.

untitled link

VIL DU HOLDE DEG OPPDATERT PÅ MOTE OG TRENDER?

Følg MINMOTE PÅ INSTAGRAM for å få daglige oppdateringer og inspirasjon!

Hvordan var din opplevelse i dag?