Alexandra Hoangs storslåtte feiring: To bryllup og åtte antrekk

VAKKER BRUD: Alexandra Hoang strålte i åtte forskjellige antrekk under sine to bryllup. Denne kreasjonen er fra Vania Romoff.

Influencer Alexandra Hoang og Thien Do giftet seg to ganger i 2021. Bryllupene deres bød på fest, dans og glamorøse antrekk.

Malin Gaden
Publisert:

Etter åtte år som kjærester kunne endelig influencer Alexandra Hoang og Thien Do gi hverandre sitt ja i Oslo rådhus 5. juni. Bryllupet skulle egentlig befinne seg på et slott i Sverige, men på grunn av coronarestriksjoner bestemte paret seg for å ha en «mini-feiring» i Oslo.

– Så fort restriksjonene tillater det, kommer vi til å ha en katolsk vielse med en større bryllupsfeiring. Jeg ser frem til å gå ned mot alteret sammen med pappa, og feire med både venner og familie, fortalte Hoang til MinMote i juni.

Nå har de endelig fått ha den store feiringen de har ventet på.

BRUD

Paris Hilton giftet seg i luksusdesign

Bryllup i utlandet var i utgangspunktet var planen, men ettersom restriksjonene fort kunne endre seg, gikk de for noe helt annet.

– Vi planla bryllupet på under 30 dager.

Et halvt år etter at Alexandra og Thien offisielt ble et ektepar, var det altså duket for nok et bryllup – denne gangen også i Norge.

– Vielsen var i St. Olavs katolske domkirke, og festen på Ingierstrand Bad Restaurant i Oslo. Vi følte bryllupsfeiringen reflekterte oss som par ganske bra. Vi er ikke så høytidelige av oss, og elsker en real fest.

Festen fikk en kickstart med løvedans utendørs.

– Løvedans er en tradisjon som bringer lykke til det nygiftede paret, og bidrar til den festlige anledningen. For å oppnå velstand i fremtiden, mater man løven med penger og normalt gis dette i en rød konvolutt, men i 2021 ble det kredittkort istedenfor, forteller bruden.

Etter maten satte de i gang et skikkelig dansetog der gjestene viftet med servietten sin som et helikopter. Deretter gjennomførte brudeparet en dans med gnistmaskiner, før gjestene ble overrasket med fyrverkeri.

– Etter fyrverkeriet forsøkte vi å organisere en stjerneskudd-tunnel, men endte opp med å bare danse i regnet. I løpet av kvelden hentet vi en kost fra bakrommet og lekte limbo. Stemmingen var euforisk!

BRUD

Alexandra Hoang om bryllupet: – Helt magisk!

Åtte brudekjoler

Bryllupet i juni bød også på fest og moro, men også noen uforglemmelige antrekk. Da hadde nemlig Alexandra på seg fire forskjellige antrekk.

– Jeg er en norsk-vietnameser som har bodd og jobbet internasjonalt, så tanken var at jeg skulle ha på meg plagg som gjenspeilet dette.

November-bryllupet ble intet unntak.

– Jeg gikk ned mot alteret i en kjole designet av Vania Romoff. Kjolen var off shoulder med volum i ermene, ferskvannsperler nedover den V-formede ryggen, med et langt slep.

Materialet til kjolen er laget av bladene til ananasplanten – et tradisjonelt, filippinsk fiber.

– Denne kjolen finnes det bare én av i verden. Det var virkelig en «once in a life time»-opplevelse å designe den sammen med Vania. En helt fantastisk vakker kjole som jeg kommer til å gjenbruke så lenge jeg kan.

BRUD

Brudeboom: – Aldri vært med på noe lignende

Før middagen ble servert, byttet Alexandra om til en hvit brudekjole med perlebroderte blonder fra Eva Lendel. Til den brukte hun krystall-mules fra Jimmy Choo.

– Kjolen var romantisk og fin med akkurat passe mengde tyll slik at det ikke ble for mye for kroppen min.

Paret hadde også forberedt en dans som virkelig satte stemningen for resten av kvelden. Til dansen ønsket hun å bruke en kjole som var lett å bevege seg i, men som samtidig hadde en wow-faktor. Valget endte på en kjole fra danske Rotate Birger Christensen.

– Jeg er den første bruden som bruker et plagg fra deres brudekolleksjon, forteller Alexandra.

Kjolen, som hadde puffermer, åpen rygg og A-linjesilhuett, var ifølge influenceren perfekt.

– For å være sikker på at skoene mine ikke skulle fly i alle retninger når mannen min spant meg rundt i rommet, brukte jeg pumps med krystallkjede rundt ankelen fra Jimmy Choo.

Natten ble festet vekk iført en elegant silkekjole fra Shona Joy.

– Den var akkurat lang nok til å skjule joggeskoene jeg byttet til i løpet av kvelden.

Brudepikene til Alexandra var også kledd i kjoler fra merket, og Shona Joy var også designeren bak hennes fotside kjole fra juni-feiringen.

Perler var et gjennomgående tema i bryllupet, så det passet utmerket å sette prikken over i-en med perler i håret til bruden også.

– Jeg hadde en prøvetime på forkant med frisøren min Jannike fra Gevir, og vi prøvde ulike stiler basert på mine referansebilder. Jeg ønsket at håret mitt skulle føles elegant og sofistikert.

Resultatet ble bølgete hår med perler i forskjellige størrelser festet i det.

– Resultatet ble bare utrolig fint.

Publisert:
Malin Gaden
Malin er journalist i VG. Hun skriver saker innenfor MinMotes kategorier interiør, skjønnhet og mote, men har også stor interesse for å utvikle nye ideer og konsepter for merkevaren.

Finn mer innhold om: