Priyanka Chopra (36) strålte i fargerik brudekjole

INDISK BRYLLUP: Skuespiller Priyanka Chopra giftet seg med Nick Jonas denne helgen. I forkant av den indiske vielsen bar hun en fargerik kreasjon. Foto: Handout/AFP

Den kjente skuespilleren Priyanka Chopra (36) sto ikke bare hvit brud da hun giftet seg med Nick Jonas (26) i India denne helgen.

Nanna Johannessen
Publisert:

Den kjente indiske skuespilleren Priyanka Chopra får skryt i internasjonale medier for den fargerike kreasjonen hun bar i forkant av den indiske vielsen i helgen.

Ifølge People er det det indiske designhuset Abu Jani Sandeep Khosla som står bak den fargerike kreasjonen, som Chopra var ikledd under Mehendi-ritualet, hvor brud og gjester påtegnes med henna.

Les også: Nick Jonas og Priyanka Chopra bekrefter forlovelsen

«Priyanka Chopras fargerike brudekjole er det vakreste vi har sett», skriver amerikanske Cosmopolitan.

Lørdag var det duket for et nærmest kongelig bryllup på Umaid Bhawain-palasset i Rajasthan, nord i India da Chopra og Jonas giftet seg.

FARGERIK FEST: Her danser bruden og gjestene under en seremoni før selve bryllupet. Ikledd en glitrende håndlaget sari. Foto; Raindrop Media via AP

Palasset er verdens sjette største private eiendom. Det har 347 rom, et eget museum, svømmehall, tennisbaner og flere store saler, for å nevne noe. Utenfor er det 15 ulike hager, der synet av påfugler ikke er uvanlig.

Det var lagt opp til to ulike bryllupsseremonier, hvor alt startet med et indisk bryllup, som så ble etterfulgt av en vestlig seremoni, som ble ledet av faren til Jonas, som er prest.

De to seremoniene blir holdt i ulike deler av palasset.

Senere er Chopra avbildet iført en håndsydd sari med paljetter i gull og sølv, mens Jonas var iført en kongeblå kurta, alt også fra Abu Jani Sandeep Khosla.

Designhuset har delt bildene på sin Instagram-konto, hvor de skriver følgende:

Både brud og brudgom skal ha vært ikledd spesialdesignede kreasjoner fra den amerikanske designeren Ralph Lauren for den kristne vielsen, men foreløpig har ikke paret offentliggjort bilder av dette.

De to skal ha blitt kjent da de begge var kledd opp av designeren i anledning med Met-gallaen i mai 2017.

MOTE

Ellevill kjendisfest for Ralph Lauren

TRADISJON: Nick Jonas og Priyanka Chopra var ikledd sari og kurta fra det indiske motehuset Abu Jani Sandeep Khosla til den indiske seremonien. Foto: Raindrop Media via AP

På billeddelingstjenesten Instagram skriver Ralph Lauren:

«Gratulerer til Priyanka Chopra og Nick Jonas i anledning deres bryllup. Ralph Lauren er beæret over å ha kledd opp paret, samt deres brudefølge».

Brudeparet selv har også delt bilder på sine sosiale medie-kontoer. Chopra og Jonas har lagt ut samme tekst, og skriver at noe av det mest spesielle med deres forhold har vært sammenslutningen av to familier som elsker og respekterer hverandres trosretninger og kulturer.

Les også: «Game of Thrones»-stjerne og Joe Jonas forlovet

FESTGLADE GJESTER: Game of Thrones-skuespiller Sophie Turner er forlovet med Jonas-broren Joe Jonas, og var også pyntet til den indiske bryllupsseremonien. Her med den smilende bruden og andre gjester. Foto: Handout / RAINDROP MEDIA / AFP

«Å planlegge bryllupet vårt som en sammenslåing av begge har vært fantastisk. En viktig del av ritualet i forkant av bryllupet for en jente er Mehendi. Atter en gang klarte vi å gjøre det til vårt eget, og det var en ettermiddag som sparket i gang feiringen slik vi begge hadde drømt om».

Les også: Fra Bollywood til Hollywood: – Jeg liker å være en rebell

Priyanka Chopra har erfaring som skuespiller, filmprodusent og artist. Hun har også vunnet Miss India. onas-broren var tidligere med i bandet The Jonas Brothers sammen med sine to brødre Joe Jonas og Kevin Jonas. Brødrene ble kjent gjennom «Disney Channel»-filmene «Camp Rock» og hadde sin egen serie på den kjente barnekanalen.

Publisert:

Finn mer innhold om: