Jennifer Lopez' forlovelsesring kan ha kostet titalls millioner

FORLOVET: Jennifer Lopez og Alex Rodriguez skal gifte seg. Foto: EPA/JUSTIN LANE
FORLOVET: Jennifer Lopez og Alex Rodriguez skal gifte seg. Foto: EPA/JUSTIN LANE

Da Alex Rodriguez (43) fridde til Jennifer Lopez (49) sparte han ikke på kruttet.

Baseballstjernen A-Rod gikk ned på kne foran J. Lo da de var på ferie i Bahamas denne helgen. Han fikk et klart og tydelig «ja» fra den amerikanske artisten, og begge delte den gledelige nyheten på Instagram.

Jennifer Lopez fikk en diger ring på fingeren, og nå florerer det spekulasjoner om hvor mye den eksklusive blingen er verdt.

Magasinet People, som har snakket med en kilde som er nær A-Rod, skriver at forlovelsesringen består av en firkantet diamant på 16 karat. Prisen ligger ifølge magasinet på over 1,75 millioner dollar, som vil si nesten 15 millioner norske kroner.

untitled link

Kilden forteller at den tidligere baseballspilleren skal ha brukt flere måneder på å velge ut ringen, og at forlovelsen var en overraskelse for J. Lo.

Ajay Anand, som er CEO for smykkeselskapet Rare Caret, sier imidlertid at diamanten ser ut til å være på hele 20 karat, ifølge Harpers Bazaar. Prisen ligger dermed på hele 4,5 millioner dollar, altså 38,5 millioner norske kroner.

Onsdag delte Lopez nye bilder av selve frieriet på Instagram, hvor man ser A-Rod går ned på kne på en sandstrand.

untitled link

Jennifer Lopez og Alex Rodriguez har vært kjærester i rundt to år. Han var tidligere gift med Cynthia Scurtis fra 2002 til 2008, og de har to barn sammen. Lopez har to barn sammen med Marc Anthony, som hun også har vært gift med. I tillegg har hun ekteskap med Ojani Noa og Cris Judd bak seg.

Hvordan var din opplevelse i dag?