Priyanka Chopra viser frem brudekjolen

NYGIFT: Skuespiller og modell Priyanka Chopra har giftet seg med artisten Nick Jonas. Foto: AP
NYGIFT: Skuespiller og modell Priyanka Chopra har giftet seg med artisten Nick Jonas. Foto: AP

Priyanka Chopra (36) hadde på seg en brudekjole signert Ralph Lauren på den store dagen.

Modellen og skuespilleren giftet seg med artisten Nick Jonas (26) i helgen. De har hatt en storslått feiring på Umaid Bhawain-palasset i Rajasthan, nord i India.

Det var lagt opp til to ulike bryllupsseremonier, HVOR ALT STARTET MED ET INDISK BRYLLUP, SOM SÅ BLE ETTERFULGT AV EN VESTLIG SEREMONI.

Under den vestlige seremonien hadde Chopra på seg en skreddersydd brudekjole fra Ralph Lauren, skriver britiske Vogue. Den lange, hvite kjolen var laget i et gjennomsiktig stoff med blonder og hadde perlebroderier og Swarovski-krystaller som detaljer. Kjolen skal ha tatt hele 1826 timer å få på plass.

Les også: Nick Jonas og Priyanka Chopra viste seg fram som nygifte

Antrekket ble toppet av med et over 20 meter langt slør. Ifølge det britiske motemagasinet skal stoff fra svigermorens brudekjole være sydd inn i kjolen.

Ralph Lauren har tidligere kun designet brudekjoler til sin egen datter, svigerdatter og niese.

Chopra delte selv et bilde av det nygifte paret på Instagram:

untitled link

Brudgommen hadde en klassisk mørk dress med hvit skjorte og svart slips, som også var fra Ralph Lauren. 26-åringen hadde brodert inn de ordene «My Jaan» på Urdu i dressen fra stoffet som brudekjolen til Chopra ble laget av, som oversettes til «Mitt liv».

Priyankra har hatt flere antrekk i løpet av bryllupsfeiringen. Hun var blant annet ikledd en fargerik kreasjon signert det indiske designhuset Abu Jani Sandeep Khosla under Mehendi-ritualet, hvor brud og gjester påtegnes med henna.

INDISK FEIRING: Før den indiske vielsen hadde Priyanka på seg en fargerik kjole designet av et indisk motehus. Foto: Handout/AFP
INDISK FEIRING: Før den indiske vielsen hadde Priyanka på seg en fargerik kjole designet av et indisk motehus. Foto: Handout/AFP

Til den indiske seremonien hadde Chopra på seg en rød lehenga fra Sabyasachi Mukherji med et hodeplagg som hadde en 16 karat diamant i fokus. 36-åringen hadde også en halskjede som besto av hvitt gull og pæreformede diamanter.

– Jeg har alltid vist at jeg ville ha på meg en rød tradisjonell silhuett på bryllupet mitt, men Sabya brakte fantastisk franske broderier til miksen, sier hun ifølge Vogue UK.

untitled link

Chopra har erfaring som skuespiller, filmprodusent og artist. Hun har også vunnet Miss India. Jonas var tidligere med i bandet The Jonas Brothers sammen med sine to brødre Joe Jonas og Kevin Jonas. Brødrene ble kjent gjennom Disney Channel-filmene «Camp Rock» og hadde sin egen serie på den kjente barnekanalen. Han har siden gått solo.

Hvordan var din opplevelse i dag?