Lea Michele giftet seg

GIFT: Den amerikanske skuespilleren er smidd i Hymens lenker. Foto: AP

Glee-stjernen (32) ga sitt «ja» til forretningsmannen Zandy Reich (36).

Ingeborg Aspeli
Publisert:

Den amerikanske skuespilleren og sangerinnen Lea Michele forlovet seg med Zandy Reich, som driver klesmerket AYR, for et snaut år siden. Denne helgen giftet de seg i nord i California.

– Vi er så glad for å være gift og takknemlig for å være omringet av venner og familie. Og mest av alt er vi lykkelige for at vi skal være sammen resten av livet, forteller Lea Michele til People.

Skuespillerinnen hadde på seg en klassisk brudekjole uten stropper og med voluminøst nederdel med flere lag. Det ser ut til at det elegante sløret var flere meter langt. Håret hadde hun satt opp i en stram knute, og sminken ble holdt naturlig.

BRUD

De vakreste brudekjoletrendene for 2019

Lea Michele har delt et bilde på Instagram fra den store dagen, hvor hun skriver datoen 09.03.2019 og avslutter med en hjerte-emoji.

Ifølge People skal det ha vært en celeber gjesteliste, med blant andre Emma Roberts og den tidligere Glee-stjernen Darren Criss.

BRUD

Nick Jonas fikk nok da ha så bryllupsregningen

For en måned siden var Lea Michele på utdrikningslag på Hawaii sammen med venninne Joanna Garcia Swisher, Jamie-Lynn Sigler og Emma Roberts.

UTDRIKNINGSLAG: Lea Michele på utdrikningslag på Hawaii sammen med venninnene. Foto: AFP

Da Lea Michele og Reich forlovet seg i april i fjor hadde de vært sammen i omtrent et år. De hadde imidlertid vært venner en stund før de begynte å date.

BRUD

Celebert luksusbryllup skal ha kostet over 850 millioner

Forlovelsen kom fem år etter Micheles kjæreste og «Glee»-motspiller Corey Monteith ble funnet død på et hotellrom – 31 år gammel. Obduksjonsrapporten konkluderte med overdose ved et uhell.

Publisert: