Designerkjoler og superkjendiser: Jacqui Ainsley fikk sin Guy Ritchie iført blondedrøm

Bryllup Guy Richie

Under en bue av bohemske blomster ga Jacqui Ainsley (33) og Guy Ritchie (46) hverandre sitt ja, omgitt av celebre gjester som Rosie Huntington-Whiteley, Brad Pitt og David Beckham.

Thea Roll Rakeng
Publisert:
Bryllup Guy Richie

ROMANTISK: Bruden delte dette bildet på Instagram dagen etter vielsen og skrev at et var den lykkeligste dagen i livet hennes. Foto: Skjermdump fra Instagram/@jacquaiainsley

Bryllup Guy Richie

NYGIFT: Jacqui Ainsley og Guy Richie har vært sammen siden 2010, forlovet seg i 2012 og har en datter sammen. Begge har to barn hver fra tidligere ekteskap. Foto: Getty Images

Det er ingen tvil om at vi er et godt stykke på vei inn i bryllupssesongen. Bare for å nevne noen av kjendisparene som har giftet seg denne sommeren: Tinashe og Odda giftet seg, Moods-paret Anne-Berit Valla og Simen Staalnacke, stjernemodell Frida Gustavsson, hotellarving Nicky Hilton og Beatrice Borromeo og Pierre Casiraghi.

Torsdag ettermiddagen var det regissøren og Madonnas eksmann, Guy Ritchie, modellen Jacqui Ainsley, sin tur. Det britiske paret ga hverandre sitt ja hjemme på Ashcombe House i England, og har siden 2010 da de ble kjærester fått tre barn sammen.

Tema for bryllupet var festival, og brudeparet ble viet under en bue av vakre blomster.

«Den lykkeligste dagen i mitt liv 💕 #soulmates» skrev hun på Instagram.

untitled link

Som Harper's Bazaar presiserer var gjestelisten stappfull av A-kjendiser som David Beckham, Rosie Huntington-Whiteley, Jason Statham og Brad Pitt med flere. Motejournalisten og «it»- jenta Laura Bailey var også invitert, sammen med Jemina Kahn.

Bryllupsgjest i sommer?Se disse kjolene

Designer-blonder

Bruden var iført en nydelig blondekjole fra den engelske couture-designeren Phillipa Lepley. Den kremhvite kjolen var dekket av gjennomsiktige blonder på overdelen, hadde åpen rygg og tykke blondestropper. Skjørtet var A-formet og sløret langt og transparent med matchende blonder i kantene.

Bruder
BRUD

Ikke helt ulikt kjolene til Norges kuleste motebruder - se antrekkene her!

untitled link

Ainsleys hår var først utslått med blomsterkrans, så under vielsen oppsatt i en sofistikert knute i nakken.

Vil du gå for en romantisk flettekrans enten som gjest eller brud? MinMote guider deg steg for steg.

Brudgommen hadde på seg en hvit, sommerlig dress med blå skjorte inni og hatt. Samme stil kjørte gjestene som var kledd i lyse dresser og lange blomstrete kjoler.

Se kjendisgjestene i bryllupet her:

Publisert: