Brudefrisyrer: Ti måter å bruke blomster i håret

bruder insta

På jakt etter inspirasjon til den store dagen, eller bare en lekker frisyre som oser av vår og sommer? Da bør du scrolle deg gjennom denne saken.

Martine Lunder Brenne
Publisert:
bruder insta

Foto: @greenweddingshoes

bruder insta

Foto: @brides

Her i MinMote-redaksjonen blir vi aldri lei inspirasjon fra Instagram, enten det gjelder interiør, klær eller hår. Eller rett og slett brudehår, som denne saken handler om.

I anledning mitt eget bryllup har jeg nærmest blitt besatt av å lete fram de fineste frisyrene på insta, som også kan funke i en kirke og på festen etterpå. Blant de beste kontoene er etter min mening @greenweddingshoes, @theknot og @bride_hair_style.

BRUD

Åtte par utradisjonelle bryllupssko

Er det noe som er hot akkurat nå på brudefronten, så er det blomster i håret. Krans, spenne eller bare festet rundt omkring i en flette - mulighetene er uendelige. Og dette er mine favoritter:

Velger du en rufsete oppsats, kan blomster i forskjellige farger gi «det lille ekstra» - velger du helt hvitt, kan det gi et mer elegant og stilrent uttrykk. Uansett - nydelig er det med blomster blandet med bustete krøller.

Roser med litt størrelse er både iøynefallende og veldig elegant - legg også merke til bladene som er spredt rundt i håret og farget i gull. En fin måte å blande blomstene i buketten din med fargetemaet ditt på!

Vi du ose av 70-tallsvibber (og det er stekende varmt og du trenger ekstra skygge) - hva med en hatt? Jeg elsker den litt gammeldagse looken på dette bildet, med langermet kjole og hatt med blomster.

Er du en skikkelig bohemsk brud, er en blomsterkrans antegeligvis helt opp din gate. Og den kan gjøres på sa mange måter! Den trenger ikke være stor og fargerik - like flott er det med en enkel versjon i helt hvitt.

Du kan til og med lage den selv - se bare her.

Ok - så og si ingen vil klare å få en så tjukk flette ut av håret sitt - men er det ikke derfor vi har løshår? Sjekk MinMotes guide til hvordan du fester det penest mulig, lag en fiskebeinsflette og smett inn noen blomster. Så er du der!

Hvis en flette føles litt for casual for den store dagen, hva med å snurre den rundt? Prikken over i'en er blomster på toppen, enten du velger en spenne som på bildet, eller ekte blomster.

For å få denne frisyren, trenger du egentlig bare én ting: En dougnut. Se hvordan du bruker den i denne videoen - og glam opp frisyren ved å bruke roser og brudeslør-blomster rundt oppsatsen.

Hvis kjolen din er enkel, er det ingenting i veien for å gjøre litt ekstra ut av håret (det er det forresten ikke uansett). Sjekk bare hvor fint det kan gjøres med både krøller, fletter og blomster.

Kan det bli too much på bryllupsdagen din? Tror ikke det. Vil du gi håret skikkelig omg-faktor, er det bare å dra på med både smykkehårbånd (sjekk Jennifer Behr hvis du skal tømmelommeboken) OG blomster. Det blir ikke for mye, se bare på bildet over.

Skal du ha slør? Å få et flagrende slør til å sitte, kan være vanskelig om du ikke skal ha håret oppsatt - men en blomsterkrans gjør susen. Etter selve vielsen kan du dessuten kaste sløret, men beholde blomserkransen for en mer casual look.

Publisert:

Finn mer innhold om: