Giftet seg med Kevin Hart i luksusbrudekjoler

NYGIFT: Eniko og Kevin Hart giftet seg søndag. Her er paret sammen på Oscar festen Kevin arrangerte tidligere i år. Foto: Getty Images

Søndag ga modellen Eniko og skuespiller Kevin Hart hverandre sitt «ja» under et vakkert bryllup i Santa Barbara i California.

Camilla Christensen
Publisert:

Det var amerikansk Vogue som først kunne avsløre detaljene rundt det store bryllupet, hvor brudeparet hadde invitert hele 225 gjester.

Dette er Harts andre ekteskap, og de to barna hans Heaven (11) og Hendrix (8) fra skuespillerens første ekteskap var med som brudepike og brudesvenn på søndagens vielse.

NYHETER

Få de glamorøse detaljene fra Riises bryllup

Spesialdesignet brudekjole

Bruden forteller til Vogue at hun ikke var i tvil om at hun ønsket Vera Wang til å designe brudekjolen. Wang er kjent for sine vakre brudekjoler, og sammen med Eniko kom de to frem til ikke bare én - men to spesialdesignede kjoler.

Den første kjolen modellen brukte under vielsen, hadde en blondeoverdel uten armer og en dyp V-utringning. Fra midjen og ned til midten av låret satt kjolen tett inntil kroppen, mens den fra låret og ned i et slep var av flere lag med tyll.

Til denne kjolen hadde bruden håret løst, med et langt slør i og sølvfargede sandaletter.

Under selve bryllupsfesten benyttet Eniko anledningen til å bytte til en lettere kjole. Her gikk hun for et kroppsnær blondekjole som gikk ut fra lårene og ned. Kjolen hadde lange armer og var åpen på ryggen. Til denne kjolen hadde Eniko fått håret satt i et løst håroppsett, som fikk frem den nakne ryggen.

Til Vogue forteller Vera Wang at bruden ønsket å gå for den mer avslørende kjolen under vielsen, men under bryllupsfesten hadde hun en mer tildekkende kjole - noe som hun mener er helt greit, fordi det viktigste er at bruden føler seg komfortabel på den store dagen.

Eksotisk bryllupsreise

På Instagram har brudeparet delt flere bilder fra bryllupet, med bildetekster som oser av kjærlighet. Et av bildene Eniko har delt er fra en eksklusiv fotoshoot hun hadde sammen med Vogue og designer Vera Wang. Under bildet skriver modellen at hun ikke klarer å komme over den store bryllupshelgen som var helt fantastisk, og at det hele føltes som et eventyr.

Etter bryllupet dro det nygifte paret på bryllupsreise til en eksotisk strand på St.Barts, som de begge har delt flere misunnelsesverdige bilder fra.

Publisert: