Bryllupet motebransjen elsker akkurat nå

VAKKER BRUD: Mollie Ruprecht strålte i sin couture-kjole. Foto: Getty Images

Du trenger ikke være verdenskjent for å få Vogue til å rydde plass for bryllupet ditt - det holder å stelle i stand et mote- og luksusbryllup uten sidestykke.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Beviset: Mollie Ruprecht, fashionista med upåklagelig klessmak og relativt romslig økonomi - og bruden bak et av årets hotteste motebryllup.

For da hun nylig giftet seg med den styrtrike gallerieieren Alexander Acquavella, ble det hele en så storslagen affære at Vogue valgte å brette det ut i en egen reportasje, og hashtaggen #TheBlattWedding tok selvsagt av på Instagram.

Les også:5 fantastiske detaljer fra bryllupet til modell Kate Grigorieva

Fortsatt ikke sikker på hvem vi snakker om? Rusprecht er kjent i motekretser fon de stilsikre antrekkene, redaktør for it-nettstedet 1stdibs.com (et slags knutepunkt for verdens fremste interiør-, smykke-, kunst- og motehandlere) og datter av den tidligere Sotheby's-sjefen Bill Ruprecht.

Og enda dette er så langt fra vår økonomiske virkelighet som man kan komme - det er lov å drømme, og i kjent stil har MinMote selvsagt samlet alle detaljene.

Før vi kommer til selve brudekjolen, må kjolen fra dagen før dagen nevnes. Bryllupet ble nemlig feiret over tre dager på jet set-øya St. Barths, hvilket selvsagt betød flere kjoler. Én av dem var en kort blondekjole med trendy sort snøring. Sett den før? Den var nemlig på catwalken under Louis Vuittons vår/sommer-show for 2015.

Men bruden var faktisk ikke den eneste med hvit blondekjole - det samme hadde nemlig venninnene hennes. Én av dem var eks-Victoria's Secret-modell Jessica Hart, som stilte i en nesten gjennomsiktig, stripete blondekjole.

Få også med deg Beatrice Borromeos Valentino-brudekjole!

Og stikk i strid med tradisjonen, lot bruden alle brudepikene matche hennes hvite blonder - pluss at de alle hadde bredbremmede stråhatter. Legg merke til at samtlige har hvite kjoler - men ingen er det minste like hverandre.

Se detaljene fra Nicky Hiltons bryllup her!

untitled link

Men ingenting kunne selvsagt slå brudekjolen. Ruprecht sa «ja» i en couture-kjole fra Valentino, med blonder, langt slep og korte ermer - like nydelig som Frida xx brudekjole fra samme merke. Sminken holdt hun helt naturlig, og brudgommen valgte også en litt avslappet stil med knallblå dress og grått slips.

untitled link

Og feirer man bryllup på St. Barths, er det selvsagt helt på sin plass å kle seg i hvit badedrakt og slør dagen før dagen. Vi elsker ikke bare den klassiske badedrakten, men også de store divasolbrillene.

untitled link

Til slutt; det har kanskje ikke så mye med mote å gjøre, men vi kommer ikke over borddekkingen, som selvsagt sto i stil med resten av den avslappede stemningen. Et godt bevis på at et lekkert bord ikke trenger å koste skjorta (selv om dette sikkert gjorde det) - fargede klass og noen ville blomster gjør susen.

Publisert: