Malin Åkerman giftet seg i utradisjonell brudekjole

NYGIFT: Malin Åkerman giftet seg med skuespiller Jack Donelly. Foto: AP
NYGIFT: Malin Åkerman giftet seg med skuespiller Jack Donelly. Foto: AP

Den svensk-kanadiske skuespilleren Malin Åkerman (40) giftet seg på en strand i Mexico i en enkel, lyserosa silkekjole.

Malin Åkerman, kjent fra TV-serier som blant annet «Billions», ga sitt «ja» til skuespiller Jack Donelly forrige helg. Paret hadde et strandbryllup i Tulum i Mexico, hvor det var pyntet med trendy pampas-strå.

Åkerman forteller i et stort intervju i det anerkjente motemagasinet Vogue at hun valgte en kjole fra lyserosa kjole fra merket Cushnie for vielsen.

– Jeg har hatt på seg Cushnie-plagg mange ganger tidligere på forskjellige arrangement, og har alltid følt meg så chic og kul i klærne deres, sier hun til magasinet.

Kjolen var laget av silke og hadde tynne stropper, samt en off shoulder-effekt. En høy splitt gjorde kjolen løs og ledig. Hun toppet antrekket med smykker fra Jacquie Aiche, og hadde håret i en enkel knute.

Åkerman gikk nedover midtgangen som ble satt opp på stranden barføtt.

untitled link

Paret var fast bestemt på at de skulle ha strandbryllup. Valget falt på stranden Papaya Playa.

– Det er så fantastisk her, og første gang vi var her ble vi forelsket i boho-vibbene og den vakre stranden, sier Åkerman videre til Vogue.

Åkerman og Donelly var venner i et par år før det kom romantiske følelser inn i bildet.

– Jeg føler meg så heldig som har giftet meg med min beste venn Jack Donelly. Tusen takk til venner og familie som gjorde denne helgen så morsom og fantastisk, skriver hun på Instagram.

untitled link

Hvordan var din opplevelse i dag?