Emma Roberts stjal showet i venninnens bryllup

TOK OPPMERKSOMHETEN: Emma Roberts får skryt for den nydelige kjolen hun bare da hun var brudepike for kjendisstylisten og designeren Kara Smith i helgen. Bildet er tatt i forbindelse med Emmy Awards tidligere i år. Foto: NTB scanpix

Den L.A.-baserte kjendisdesigneren, Kara Smith, giftet seg i en chic kreasjon i romantiske omgivelser, likevel var det stjerneskuespiller Emma Roberts som fikk kjoleoppmerksomheten.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Another day, another wedding. Det er ingen hemmelighet at vi er ekstra glade i bryllup på MinMote, og spesielt hvis det inneholder kjendiser og designerkjoler.

Kara Smith, den amerikanske stylisten og designeren bak merket Elkin (som også styler jentene i serien Girls), giftet seg i helgen med fotografen Nick Walker i Santa Ynez i California. Han har blant annet laget musikkvideoer for Beyoncé og flere andre superstjerner.

BRUD

Whitney Port giftet seg i lårkort kjole

Kuppet kjoleshowet

Bildene fra det stjernespekkede Cali-bryllupet florerer på Instagram og den internasjonale kjendispressen klapper i hendene av begeistring. Riktignok mest på grunn av en av brudepikene - nemlig Hollywood-skuespiller Emma Roberts. Antrekket hennes har skapt overskrifter i motepressen, og beskrives som glamorøst og vakker av Who What Wear og Daily Mail.

Roberts er nær venninne av bruden, som er blant skuespillerens hovedstylister. Roberts bar en kremhvit silkekjole med forsiktige blonder ved utringningen, utslått hår og naturlig og elegant sminke. Stiletthælene i gull med snøring satte prikken over i-en, og tok antrekket fra søtt til sexy chic.

Les også: Slik sminker du deg til bryllup

Men la oss ikke glemme hovedpersonen denne dagen. Bruden bar en bohemsk designerkjole fra New York-merket Houghton, som spesialiserer seg på spesielle brudekreasjoner. Kjolen bestod av flere lag, var ermeløs og komplimentert med et transparant slør som var forsiktig festet i Karas natulig bølget hår.

Få også med deg: Bryllupet motebransjen elsket

Brudebuketten matchet kjolens nonchalante preg, og var tilsynelatende tilfeldig stylet med hvite, ville blomster som matchet det ekstravagante bryllupslokalet. Blomsterbukettene til både bruden og brudepikene var dandert av eventfirmaet Toast Santa Barbara.

Gifteplaner? Åtte nydelige ideer til et høstbryllup

Brudgommen Walker gikk for en hvit jakke med svart tversoversløyfe. Også han hadde festet en blomst fra buketten i knappehullet. Kort oppsummert kan vel bryllupet beskrives med to ord; bohemsk og romantisk - akkurat sånn vi liker det! 👰❤️‍💋‍

untitled link
Publisert:

Finn mer innhold om: