Todelt brudekjole: Ti brudeantrekk med magetopp

Å vise en liten flik av magen er helt innafor i ditt eget bryllup, hvis du vil gå for en bohemsk, sexy og utradisjonell look på den støre dagen.

style guides

@candiceleebridal

style guides

@grace_loves_lace

Når man planlegger bryllup, får man gjerne et veldig behov for å utforske absolutt alle muligheter, også de man ikke trodde var aktuelle. Som en todelt brudekjole - en brudetrend som ikke ser ut til å gi seg med det første.

Og scroller man gjennom en insta-feed full av bryllupsinspirasjon, kommer det også tydelig frem - aldri har så mange giftet seg med en liten flik av magen bar. Å gifte seg i magetopp må på mange måter kunne kalles den mest sexy brudetrenden - men det trenger ikke bety at det er vulgært.

Vi har lett opp ti fantastiske brudeantrekk i to deler - stylet på perfekt vis - slik at du kan la deg inspirere:

Vil du ha en bohemsk look, men fortsatt holde det elegant, er du nødt til å sjekke australske Grace Loves Lace. Jeg elsker hvordan denne bruden har stylet den todelte kjolen med mer klassisk hår og sminke (det er grenser for hvor gøy det er med løse krøller og blomsterkrans når alle andre har gjort det). Legg også merke til hvordan neglene matcher leppene.

Samme merke har også en enklere variant med perlebroderier - nydelig til solbrun hud.

Det finnes dessuten flere australske designere som kan boho-style brudekjoler. Én av dem er Karen Willis Holmes, og er det tilbakelent og feminint du vil gå for, er det kolleksjonen Wild Hearts som gjelder.

Mens mange forbinder brudeantrekk med magetopp med et veldig ungt og hippie-inspirert uttrykk, viser denne kreasjonen fra Elizabeth Stuart at magetoppen også kan se supersofistikert ut.

Riktignok ikke et tradisjonelt brudeantrekk, men hvem sa at dét var et must? For en helt annerledes brudelook, kjør en sort blondetopp over tyllkjolen og match med sorte sko.

Er du redd for å miste den klassiske brudelooken på antrekket, er det lurt å sørge for at skjørtet har nok volum. La deg inspirere av dette antrekket fra Lili Hod - toppen kunne vært en «vanlig» festtopp, men skjørtet i sateng gjør det hele til et uforglemmelig brudeantrekk.

untitled link

Vil du ha noe helt utenom det vanlige (uten at lommeboken tillater coture fra øverste hylle), er nettstedet Etsy.com verdt et besøk. Der finner du blant annet Candice Lee Bridal, som spesialiserer seg på brudekjoler - med mange todelte kreasjoner i sortimentet.

Å eksperimentere med farge kan være gøy (jeg glemmer i alle fall ikke den blå kjolen i denne saken), og todelt antrekk er en perfekt anledning til nettopp dette. Hva med å kjøre hvitt skjørt til vielsen, og bytte med en morsomt rosa variant til festen etterpå?

Det miljøbevisste merket Reformation er mest kjent for å lage kjoler som passer til gjestene i et bryllup, men jaggu dukker det opp noe som ligner en brudekjole en gang iblant også. Perfekt for den avslappede bruden.

Skulle du fortsatt være i tvil om at en magetopp kan seelegant ut, kommer beviset her (fra Reem Acra). Og for all del - gifter man seg først i blå Manolos, er kort skjørt foran ikke bare innafor, men på sin plass.

Hvordan var din opplevelse i dag?