Se modell Xenia Delis spektakulære brudekjole

LUKSUSBRYLLUP: Xenia Deli sparte ikke på kruttet da hun giftet seg med Ossama Fathi Rabah Al-Sharif på Santorini. Her fra en Missoni-fest i 2008. Foto: AFP
LUKSUSBRYLLUP: Xenia Deli sparte ikke på kruttet da hun giftet seg med Ossama Fathi Rabah Al-Sharif på Santorini. Her fra en Missoni-fest i 2008. Foto: AFP

Undertøysmodell Xenia Deli sa ja til sin 36 år eldre millionærmann i en gigantisk brudekjole fra Zuhair Murad.

Deli, som opprinnelig er fra Moldova, har vært modell for både Victoria's Secret , Playboy og Sports Illustrated, men er kanskje mest kjent for rollen som Justin Biebers flamme i musikkvideoen til «What do you mean».

Men akkurat dét er det ingen som snakker om nå. Derimot har bryllupet til modellen fått mye oppmerksomhet - 26-åringen sa nemlig ja til sin den egyptiske forretningsmannen og millionæren Ossama Fathi Rabah Al-Sharif med en storslagen fest på Santorini i Hellas.

Få også med deg siste episode av Trendguiden:

De to skal ifølge Daily Mail ha datet siden slutten av 2015, og ifølge samme avis skal de ha brukt rundt en million euro på å si «ja» på den greske øya.

Og brudekjolen må definitivt ha spist sin del av budsjettet - en Zuhair Murad-kreasjon med gjennomsiktig topp og stort bløtkakeskjørt.

Bruden hadde også stort slør festet på toppen av hodet, som hun senere tok av til fordel for en enkel frisyre med stram hestehale. Sotede øyne i brunt og nude lepper kompletterte den overdådige kjolen.

MinMote.no - Norges største moteside

Rundt 150 gjester skal ha vært på gjestelisten til utendørs-vielsen, som var pyntet opp med rosa og hvite blomster.

Deli hadde også brudepiker, som alle var kledd i lyserosa, langermede kjoler i forskjellige fasonger. Brudepikekjolene var selvsagt fra samme designer, amerikanske Walter Mendez.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?