Makeup, frisyre og brudekjole - detaljene fra Kim Kardashians bryllup

FØR BRYLLUPET: Torsdag forrige uke var Kim Kardashian på utdrikningslag, iført en couture-kjole fra franske Balmain. Foto: Getty Images
FØR BRYLLUPET: Torsdag forrige uke var Kim Kardashian på utdrikningslag, iført en couture-kjole fra franske Balmain. Foto: Getty Images

Lørdag stod Kim Kardashian hvit brud i en eksklusiv Givenchy-kjole med blonder. Se bilder av stjernens brudekjole, og få detaljene fra ekspertene som stod bak hennes hår og sminke på bryllupsdagen.

Kim Kardashian (33) er kanskje verdens største reality-kjendis, mens Kanye West (36) har hatt en eventyrlig suksess som hip hop-artist. Lørdag forrige uke giftet de seg under en storslått bryllupsseremoni på et ærverdig slott i Firenze, foran en rekke celebre gjester.

untitled link

Brudekjole

Kun timer etter vielsen ble det bekreftet at det franske motehuset Givenchy med sjefdesigner Riccardo Tisci i spissen hadde designet brudekjolen. Tisci er en nær venn av det ferske ekteparet, og både Kim og Kanye har vært selvskrevne gjester på første rad under motehusets visninger det siste året.

Kims havfrueformede brudekjole var preget av blondedetaljer. På ermene og ryggen var blonden transparent og viste hud. Det nedre partiet på kjolen var utsvinget og endte i et slep som var over en meter langt.

- Kjolen er helt magisk. Riccardo Tiscis haute couture-kjoler er alltid delikate, men supersexy. Utskjæringene og den bare ryggen gjør den typisk Kim, men helheten er perfekt balansert. Det er ikke for mye hud og den er alt annet enn tacky. Kim har aldri sett bedre ut, sier MinMote-ansvarlig Sonia Huanca Vold.

Det nygifte paret poserte sammen i matchende jakker med påskriften «Just» «Married», designet av svenske BLK DNM.

Kim er kjent for sine frodige former, men droppet utringning på den store dagen til fordel for et tildekket frontparti. På vei inn til vielsen hadde hun et flere meter langt slør med intrikat broderi festet på hodet, noe hun tok av da hun endelig hadde blitt Mrs. West.

untitled link

Ifølge E! Online skal Kim senere på kvelden ha skiftet til en kort, kremfarget couture-kjole fra Balmain, et merke hun også gikk kledd i på sitt eget utdrikningslag.

Se bilder av Kims antrekk i forkant av bryllupet her!

Givenchys sjefdesigner Riccardo Tisci og Kim Kardashian poserte sammen under bryllupsfesten:

untitled link

Makeup

Kim Kardashians faste makeup-artist de siste seks årene, Mario Dedivanovic, stod for stjernes sminke på den store dagen. I et intervju hos det australske tv-programmet «Mornings», fortalte makeup-artisten at han slett ikke var nervøs før brudesminken skulle legges.

- Vi har jobbet sammen så lenge og jeg kjenner ansiktet hennes så godt. Det var ikke nervepirrende - det var en flott opplevelse. Og jeg er fornøyd med resultatet - hun så fantastisk ut.

Kim Kardahian hadde valgt en klassisk sminke på bryllupsdagen. Hun hadde lange løsvipper, skimrende øyenskygge, glødende hud og lyse lepper.

Se hvordan du legger Kim Kardashians sexy øyensminke her!

untitled link

- Jeg er glad for at hun ikke gikk for en for sort øyensminke på bryllupsdagen. Ansiktet gløder virkelig, sier MinMote-ansvarlig Sonia Huanca Vold.

I intervjuet forteller Dedivanovic videre at det tar alt fra 20 minutter til én time å legge stjernes sminke, og røpte også hvordan han konturerer Kim Kardashians ansikt:

- Kontureringen rammer inn ansiktet og fremhever kinnbeina. Man legger et solpudder langs hårfestet, under kinnbeina og på neseryggen. Det gjør ansiktet smalere, og tilfører dessuten ansiktet varme.

Makeup-artisten var også gjest i bryllupet, men sier han ikke har lov til å røpe detaljer fra feiringen.

- Det var en magisk helg. Jeg kan ikke si så mye, men det var helt fantastisk, sier han til «Mornings».

untitled link

Hår

Det var knyttet store forventninger til om Kim Kardashian ville ha håret oppsatt eller løst under vielsen. Etter å ha hatt lysere hår i en periode, farget stjernen det mørkt igjen til bryllupet. De løse løkkene var delt i en midtskill og samlet bak ørene. Håret hang løst bak og hårstylist Chris McMillan hadde gitt henne volum på kronen.

McMillan har lenge vært Jennifer Ansitons faste frisør, og til Allure røper han at han og Kardashian hadde blitt enige om en enkel og elegant brudefrisyre.

- Det var 70-tallsinspirert, men litt mer moderne, forteller han til Allure.

McMillan og Kardashian hadde kun jobbet sammen noen få ganger, og han visste derfor ikke hvordan det ville bli å style superstjernen på bryllupsdagen.

- Jeg ante ikke hva jeg kunne forvente, men Kim er en utrolig snill og høflig - selv midt i alt kaoset gjorde hun det hun kunne for at jeg skulle føle meg komfortabel, sier har til Allure.

Her poserer hårstylist Chris McMillan (t.v) og makeup-artist Mario Dedivanovic (t.h) sammen på et bilde tatt i bryllupet.

untitled link

Hvordan var din opplevelse i dag?