Paris Hilton giftet seg i luksusdesign

NÅ ER HUN GIFT: På sin siste røde løper før bryllupet kom Paris Hilton kledd i hvitt.

Hilton lot seg inspirere av ikoner på sin store dag.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Denne helgen giftet Paris Hilton (40) og Carter Reum (40) seg i Bel Air i Los Angeles. Bryllupet var både kjendistett, ekstravagant og eksklusivt.

Men vi må ta en nærmere kikk på brudemoten, for that’s hot. Hilton hadde flere brudekjoler og antrekk til den storslåtte feiringen som varte tre dager til ende.

Hiltons hovedkjole var designet av Oscar De La Renta.

Selve brudekjolen som hun ga sitt «ja» i er inspirert av Grace Kellys ikoniske brudekjole, som av mange blir regnet som en av verdens vakreste gjennom tidene.
Ifølge Elle skal det ha tatt over 1400 timer å lage kjolen som hadde lange ermer i blonder, og over 20 lag tyll.

– Helt siden jeg var en liten jente har jeg drømt om mitt eventyrbryllup. Jeg drømte om å være kledd i en nydelig kjole, som var vakker, tidløs og chic,

– Jeg elsker prinsesse Grace Kelly, og har alltid tenkt på hvordan hun var så elegant og ikonisk. Jeg visste at jeg ville være like elegant da jeg gikk til alteret.

Til middagen hadde Hilton en kjole som oste av Hollywood-glamour signert Pamella Roland.

Til den første dansen som mann og kone hadde Hilton-Reum en kjole med korsett fra Galia Lahav.

Senere på kvelden skiftet hun til en kort og dansevennlig kjole, også den signert Oscar De La Renta. Puh! Ferdig med dag én.

Sminken var også inspirert av et ekte ikon, ingen ringere enn Marilyn Monroe, står det på hennes egen nettside hvor hun forteller om bryllupet i detalj. Håret skulle også vise tidløs eleganse.

Hilton har vært sammen med Reum, finansmann, gründer, DJ og forfatter, i to år, men de har kjent hverandre i årevis. Paret forlovet seg 13. februar i år – på hennes 40-årsdag. Hele bryllupet skal filmes for Hiltons nye realityserie «Paris in Love».

Både Nicole Richie og Hiltons tidligere assistent og stylist Kim Kardashian var selvskrevne gjester i bryllupet. Kardashian var kledd i en svart kjole med dyp utringning fra Rick Owens.

Dagen etter bryllupsfesten samlet det nygifte paret gjestene til en gøyal dag på en knallrosa fornøyelsespark på Santa Monica Pier. Her kunne gjestene blant annet kjempe om å vinne Paris Hilton-puter.

Bruden selv var selvfølgelig kledd i glitrende rosa med hjerteformede solbriller.

På den tredje dagen bar det tilbake til Bel Air, og nok en bryllupsfest på bestefar Barron Hiltons eiendom. Til denne festen var festen og kleskoden løsere i snippen, og Hilton-Reum hadde på seg en frekk, glitrende kjole av sammensatte stjerner.

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Finn mer innhold om: