Karlie Kloss giftet seg i skreddersydd luksuskjole

NYGIFT: Karlie Kloss har giftet seg med sin utkårede Joshua Kushner. Foto: AFP

Den amerikanske supermodellen (26) ga sitt «ja» til Joshua Kushner (33) på en intim vielse utenfor New York City. 

Ingeborg Aspeli
Publisert:

Karlie Kloss forlovet seg med Kushner for kun tre måneder siden.

Kloss har nå delt et bilde av seg selv og kjæresten på Instagram hvor hun bekrefter de nå er et ektepar og at datoen for bryllupet var 18. oktober.

Kloss og Kushner skal ha holdt en etter forholdene liten og intim seremoni i staten New York, skriver People. Det var omtrent 80 gjester til stede under vielsen. Videre skriver magasinet at ekteparet kommer til å holde en større bryllupsfest til våren.

Supermodellen brukte en skreddersydd bryllupskjole av luksusmerket Dior på den store dagen. Kjolen hadde lange ermer med blonder, og et voluminøst tyllskjørt.

BRUD

Norsk luksusbryllup omtalt i Vogue

Hun hadde også et langt tyllslør i håret som var satt opp i en enkel topp. Sminken ble holdt naturlig og brudebuketten besto av hvite blomster.

– Vi har virkelig vokst sammen både personlig og profesjonelt. Josh vet at jeg bare er et nerdete og nysgjerrig menneske. Jeg tror det er grunnen til at han elsker meg, sa Kloss til Vogue da forlovelsen ble kjent.

EKTEPAR: Supermodell Karlie Kloss og forretningsmannen Joshua Kushner giftet seg i oktober. Her fra tribunen til en tenniskamp i september. Foto: AP

26-åringen er en av USAs største supermodeller og kan smykke seg med å være en av Victoria Secrets engler. Hun er også ansikt utad for blant annet Swarkowski, Adidas og Estée Lauder.

BRUD

Alt du må vite om det storslåtte bryllupet til Chiara Ferragni

Nå er hun aktuell med å være den nye programlederen til TV-showet «Project Runway», hvor hun har tatt over stafettpinnen etter Heidi Klum.

Kushner er forretningsmann og er den yngste broren til Jared Kushner, en av president Donald Trumps rådgivere.

Publisert: