Se detaljene fra Caroline Polacheks drømmebryllup i New York

UTRADISJONELL: Caroline Polachek gjorde flere valg som fikk bryllupet hennes til å skille seg ut. Foto: Getty Images

Chairlift-artisten Caroline Polachek sa ja til sin Ian Drennan i en kinesisk hage i New York. La deg inspirere av de enkle detaljene!

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Detvar gitt at det hele skulle bli en stilsikker affære, når sangeren/låtskriveren i popduoen Charlift (for ikke å nevne New York-it-jente) Caroline Polechek giftet seg med en av elektroartist og designer Ian Drennan.

Gifteplaner? Her er åtte nydelige ideer til et høstbryllup

MinMote sier aldri nei til å fråtse i detaljer fra vakre bryllup, og selv om ikke hovedpersonene er kjente for de fleste, var det en fryd å ble seg gjennom bildene.

Glem alt som minner om store bløtkakekjoler, sukkersøte blonder og glitrende sko - her snakker vi minimalistisk, stilrent og elegant fra ende til annen.

Mer inspirasjon? Se de flotteste kjolene fra brudemoteuken her

Bryllupet fant sted i området Snug Harbor på Staten Island i New York, omringet av store bygninger fra 1900-tallet og med en stor kinesisk hage.

I kjent stil har vi samlet opp våre favoritt-moteøyeblikk fra bryllupet, som også er omtalt under Vogues prestisjetunge bryllupsseksjon:

untitled link

Noe av det første vi la merke til, var denne buketten. For mens kjolen var enkel, dro bruden virkelig på med en stor bukett i hovedsakelig hvitt og grønt. Hvem sa at brudebuketter måtte være fulle av roser?

Legg også merke til sløret, som ligger helt flatt på hodet til Polachek. Sløret hører ikke til kjolen, men er spesiallaget for anledningen. Vi får umiddelbart flashback til sløret til modell Arlene Sosa, men her i en helt annen stilsetting.

Trendguiden: Se vår brudespesial!

untitled link

Vi digger bruder som bryter noen regler, og antrekket til brudens søster, Jen Monroe, er et perfekt eksempel. Å kle seg i rødt i et bryllup er vanligvis tabu, men her stilte søsteren i rød kjole med hvit overdel fra designeren Andrea Toscano. Brudens bror, Ben Drennan, kjørte faktisk dress fra svenske Acne!

Inspirert? Se også Lars Vaulars kona Malin Kulseths utradisjonelle brudekjole!

Etter vielsen fortsatte festen i den kinesiske hagen, og bruden fikk da satt opp det lange, mørke håret. Det var frisør Ian Scott Dorey som sammen med bruden fant ut at de skulle lage en flette, som etterpå ble dekorert med små klokker og tråder i gull og hvitt.

Vi elsker ideen med å sy ting inn i håret - og her har du mange flere måter å pynte opp fletten på!

untitled link

Hvis du trodde tre-etasjers bryllupskake med rosetter var eneste mulighet om du skal ha wow-faktor, bør dette bildet få deg til å tro om igjen. Ifølge Vogue ville brudeparet ha noe så spesielt som en kake de kunne halshugge - derav en slangekake. På innsiden var det krydderkake, og frostingen er smørkrem. Nam!

- En enkel kjole som føltes både klassisk og futuristisk på én gang.

Slik beskriver bruden selv kjolen, som var gulvlang, og med «cut outs» som viste bare skuldre. Kjolen fant Polachek på nettsidene til luksusmerket J. Mendel. Til Vogue forteller hun at kjolen føltes riktig fra første sekund - og trengte ikke engang tilpasning. Det eneste som ble gjort var å legge til tre knapper bak, så bruden skulle få bedre plass til å danse.

Legg også merke til snøreskoene fra Valentino!

Publisert:

Finn mer innhold om: