Få inspirasjon fra Hannah Bronfmans spektakulære bryllup

HVIT BRUD: Hannah Bronfman hadde et Marokko-inspirert bryllup, men gikk for en tradisjonell brudekjole. Her på Pegasus World Cup tidligere i år. Foto: Getty Images
HVIT BRUD: Hannah Bronfman hadde et Marokko-inspirert bryllup, men gikk for en tradisjonell brudekjole. Her på Pegasus World Cup tidligere i år. Foto: Getty Images

Skjønnhetsgründer, DJ og moteentusiast Hannah Bronfman sparte ikke på kruttet da hun giftet seg og festet fire dager til ende i Marokko. Vi har samlet de beste detaljene slik at du kan la deg inspirere.

Den bohemske og Marokko-inspirerte trenden er «over alt» om dagen, enten det gjelder interiør, klær, smykker eller bryllup. Og enten du planlegger (eventuelt drømmer om) et boho-bryllup, eller bare digger å la deg inspirere av andres festligheter, er dette estetiske mesterverket av en fest verdt en kikk.

Nylig sa nemlig Hannah Bronfman ja til sin DJ-kjæreste Brendan Fallis i nettopp Marokko - og selv om festen i pressen ble totalt overkjørt av Pippa Middletons bryllup, unner vi oss et tilbakeblikk denne uken.

Bronfman er DJ, fitnessentusiast og gründeren og helse- og skjønnhetsnettstedet HBFit, men har også et usedvenlig gødt øye for stil og mote, noe bryllupet (som for øvrig Brides har dekket fra a til å) bar preg av.

Her er alle detaljene du trenger:

Gullkjolen

Kvelden før den store dagen, klinket paret til med en skikkelig marokkansk fest i en tradisjonell riad, hvor kleskoden var marokkansk. Bronfman selv gikk for en gjennomsiktig gullkjole fra luksusmerket Cucculelli Shaheen.

Dekoren

Middagen ble servert på lave bord, og gjestene fikk sitte på fargerike puter med utsikt til ørkenen. Legg også merke til de lekre kelimteppene som gjør det enda mer eksklusivt.

Brudekjolen

untitled link

Til selve vielsen overrasket bruden med en ganske tradisjonell kjole (ikke desto mindre vakker), signert kjendisfavoritt Vera Wang. Bronfman hadde selv vært med på å designe kjolen, som hadde sweetheart-utringning, blonder, krystaller og perler - med andre ord alt en brud kan ønske seg.

Mottagelsen (og kaken!)

untitled link

Til festen på kvelden hadde Bronfman skiftet til en glitrende Elie Saab-kjole med bohemske blomster i håret til. Bryllupskaken var en trendy og «avslappet» såkalt «naked cake», altså med et tynt lag glasur som viser kakebunnen gjennom og rustikk dekor.

Bassengfesten

Dagen derpå samlet paret gjestene til en stor bassengfest, hvor kort fortalt alle fløt rundt på store flamingoer og andre badeleker. Bruden selv hadde selvsagt på seg hvit bikini, og manikyr med helgens hashtag #hbf4ever.

Badekåpen

Og hvis du skal ha bassengfest dagen etter bryllupet ditt, hvorfor ikke skaffe deg en badekåpe med ditt nye etternavn på?

Finalekjolen

Motemessig var ikke avslutningen noe mindre storslagen enn begynnelsen på bryllupet. På den siste festen hadde Bronfman på seg en sort fjærkjole fra Naem Khan, som passet perfekt inn i ørkensettingen.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?