Sjekk den danske it-jentas avslappede drømmebryllup

NYGFIT: Trine Kjær ga sitt ja til kjæresten Nicholas Kawamura. Her fra Stockholm Fashion Week i august. Foto: Christian Vierig/Getty Images

Stylisten og influenseren Trine Kjær (29) giftet seg i en paljettkjole signert den danske designeren Stine Goya.

Ingeborg Aspeli
Publisert:

Moteprofilen driver en av Danmarks største blogger under navnet «Trine's Wardrobe» og er et yndet streetstyle-objekt under moteukene. I 2016 lanserte hun også sin egen linje med hår- og hudprodukter.

Lørdag giftet hun seg med kjæresten Nicholas Kawamura som er DJ, samt å se og høre på danske TV-skjermer og radioer. Kjær hadde på seg en hvit kjole designet av den danske klesdesigneren Stine Goya.

Goya er ikke kjent for å lage bryllupskjoler, men heller fargerike kreasjoner fylt med glitter, paljetter og mønster.

HÅR

Kjær deler sine beste skjønnhetstips

Kjær sin bryllupskjole var imidlertid holdt relativt enkel, men med en overdel med paljetter i kjent Goya-stil. Kjolen hadde en passende skjæring og lange ermer.

I hånden bar Kjær en brudebukett av lilla orkideer, og en trendy perleveske fra Shrimps. Håret var utslått med subtile bølger, mens det var pyntet med et halvlangt slør av tyll. Kjær er kjent for å alltid gå for en nøytral sminke, og bryllupsdagen var intet unntak. I ørene hadde hun lange perleøredobber, og på føttene gikk hun for hvite sandaler med en liten hæl.

BRUD

Alt du må vite om det storslåtte bryllupet til Chiara Ferragni

Kawamura hadde på seg mørk dress med sløyfe i halsen og en svart caps på hodet. På føttene hadde han klassiske skinnboots fra Dr. Martens, som ikke nødigvis blir forbundet med bryllup.

Vielsen ble holdt i Frederiksberg kirke i København, og det da det nygifte paret hadde gitt hverandre sitt ja spilte de sangen «All of the lights» av Kanye West og Rihanna.

BRUD

Dette er de mest trendy brudekjolene i 2018

Bryllupsfesten ble holdt rett rundt hjørnet i et drivhus ved det økologiske industrihus. Festen var fylt til randen av innflytelsesrike danske folk fra mote- og musikkbransjen, som delte bilder under emneknaggen #kawakjaer.

Etter som festen tok seg opp, kom det en partybuss og plukket opp de mest festglade gjestene som kjørte rundt i den danske hovedstaden.

Publisert: