Homofilt ekteskap: Den beste Insta-inspirasjonen

inspobryllup

Heia kjærligheten uansett kjønn! Vi feirer Pride med 12 fantastiske bryllupsbilder. 👨‍❤️‍👨 👩‍❤️‍👩

Publisert:
inspobryllup

Screenshot @gayweddingideas

inspobryllup

Screenshot @rufusgifford

Det er Pride-uke og lørdag er det parade gjennom Oslos gater. Som de fleste MinMote-lesere har fått med seg, er det lite vi liker mer enn fantastisk bryllupsinspirasjon - uansett hva slags kjønn som er involvert.

Derfor har vi benyttet anledningen til å grave fram den beste inspirasjonen Instagram har å by på - ta det som vår uforbeholdne hyllest til at homofile bryllup kan være noe av det vakreste som finnes:

A post shared by Kevin Systrom (@kevin)

Et kremeksempel på at man kan skape en helhetlig look ved å gå for antrekk som ikke er helt like, men har en rød tråd. Brudene ovenfor har på begge bilder romantiske, florlette blondekjoler.

Hvorfor ikke gifte seg i en buksedress som skribenten Lauren Morelli var iført da hun giftet seg med Samira Wileys fra Orange Is The New Black? Altså hello:

untitled link

En hakket råere variant er denne: En klassisk brudekjole i kombinasjon med en frekk dress - sjekk teksturen i buksene og den knapt synlige rosafargen på skjorten!

Les også: Kjedebutikk lanserer egen brudekolleksjon

Da den amerikanske diplomaten Rufus Gifford sa ja til sin Dr. Stephen DeVincent, ville de gjøre det i Danmark av to grunner: For det første som en hyllest til landet som var det første til å akseptere homofilt ekteskap i 1989 – for det andre fordi det i oktober 2015 ikke var lov å gifte seg i alle de 50 statene i USA. Dessuten skulle de tilbrinde de neste tre årene i landet, da Gifford nylig var utnevnt til ambassadør der.

Derfor hadde de vielsen i rådhuset i København («som et statement», forklarte DeVincent). Der utvekslet de Georg Jensen-ringer med 159 gjester (blant annet kronprins Fredrik og kronprinsesse Mary) i sorte smokinger med forskjellige skjorter. Ikke overraskende fikk bryllupet en stor reportasje i Vogue like etter!

untitled link

Tre ting som aldri slår feil: Blondekjole med åpen rygg, utslått hår med krøller og mennesker som er lykkelig forelsket 😍

Rimelig brudekjole: Åtte til under 5000

Én ting er smilene på dette bildet, som egentlig sier alt. Men hjertet vårt slår også litt fortere av Tom Ford-dressene. Det enkle (og råeksklusive) er jammen ofte det beste.

Hva er hottere enn en langermet brudekjole med blonder og gjennomsiktige partier? To sånne brudekjoler, så klart. Vi kommer ikke over hvor velkoordinert antrekkene til disse lekre damene er - inspo-alarm!

BRUD

Dette er undertøyet du trenger til brudekjolen

untitled link

Dette er den kuleste takkekort-ideen vi noensinne har sett.

untitled link

Eventuelt dette...

Dette er bildet får oss til å smelte. Fargekombinasjonen som ved første øyekast kan se litt tilfeldig ut, er ekstremt godt planlagt hvis du ser litt nærmere. Blomster, sykkel, sløyfe, dress og sko er perfekt kombinert.

Hvite brudekjoler er fint det, men det er lite som slår et skikkelig fargerikt indisk bryllup. Spesielt hvis brud én og to har like hårsmykker!

Publisert:

Finn mer innhold om: