Margot Robbie giftet seg i hemmelighet: Se brudekjolen her

NYGIFT: Australsike Margot Robbie giftet seg i all hemmelighet med kjæresten gjennom tre år, Tom Ackerley. Her er Robbie på Oscar-utdelingen tidligere i år. Foto: NTB scanpix

Hollywood-skuespilleren Margot Robbie (26) giftet seg i iført boho-kjole i all hemmelighet med kjæresten Tom Ackerley.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Før helgen ble det spekulert i om australske Margot Robbie og den britiske filmregissør-kjæresten gjennom tre år, Tom Ackerley, skulle gifte seg i nærmeste fremtid.

Les også: The Hills-stjernen giftet seg i Hawaii-inspirert antrekk

Tirsdag morgen bekrefter Robbie ryktene på Instagram da hun la ut et bilde av Ackerley og seg selv som kysser mens hun viser ringfingeren til kameraet. Fingeren prydes av en stor, pæreformet diamant.

A post shared by Margot Robbie (@margotrobbie)

News.com.au skriver at seremonien var svært avslappet og privat uten kjendisvenner. Vielsen foregikk i Byron Bay i Australia og det var cirka 50 gjester invitert. Ingen av gjestene skal ha visst hvor vielsen fant sted i forkant, og mobiltelefoner var ikke lov.

A post shared by #news #новости #жаңалықтар (@revuenews)
brude topp colby jordan
BRUD

SJEKK MOTEBLOGGER COLBY JORDANS EKSTRAVAGANTE KJENDISBRYLLUP

Robbies brudekjole var kremhvit og bohemsk med lekre blonder. Kjolen var stroppeløs og ble stylet med et beige bånd i livet for å fremheve midjen. Sminken ble - ikke overraskende - holdt naturlig, og håret var bølget og stylet i en løs knute i nakken.

Robbie har tidligere spilt i filmer som The Wolf of Wall Street, Tarzan, About Time og Suicide Squad.

BRUD

WHITNEY PORT GIFTET SEG I LÅRKORT KJOLE

Publisert: