Bryllupet som fikk Instagram til å koke i går: Se alle detaljene

VAKKER BRUD: Arlenis Sosa er vant til å gå i flotte kjoler, men ingen av dem kan konkurrere med brudekjolen hennes fra Reem Acra. Foto: getty Images

Det var en brud som eide Instagram på tirsdag: Victoria's Secret-modellen Arlenis Sosa (26), som giftet seg med basket-stjernen Donnie McGrath  (31) i en fortryllende Reem Acra-kjole.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

På MinMote får vi ikke nok av vakre kjendisbryllup, og derfor var det en fryd å scrolle nedover Instagram-feeden tirsdag kveld. Da kokte det nemlig over av bilder fra et av vårens fineste bryllup, da Arlenis Sosa og Donnie McGratc sa ja til hverandre i strålende sol på den idylliske øya Punta Cana i den Dominikanske Republikk - brudens hjemsted.

Mer bryllupsstoff?Se Valentino-kjolen til modellbruden Frida Gustavsson her

26 år gamle Sosa fikk en eventyrlig start på karrieren, da hun som modellspire i New York ble sendt på Met-ballet av selveste Anne Wintour - og ble booket til Vogue et par uker senere.

Trendguiden:Se vår brudespesial!

Siden den gang har hun vært i de fleste magasiner som er verdt å nevne (vi snakker Harper's Bazaar, Elle og flere Vogue-utgaver), samt på catwalken for Victoria's Secret.

Dog kan ingen av kjolene hun har hatt på seg til nå slå den hun giftet seg i - her er alle detaljene fra bryllupet:

Kjolen var fra kjendisfavoritt Reem Acra (som også er en ekspert på feminine brudekjoler), og satt selvsagt som et skudd på den smilende bruden. Kjolen er fra vår/sommer 2015-kolleksjonen, med gjennomsiktige blondeermer og tilhørende langt slør - den minnet faktisk litt om prinsesse Sofias kjole.

Bildet er for øvrig lagt ut av Victoria's Secret-venninne Jourdan Dunn, som fikk gåsehud av å se Sosa bli fulgt nedover midtgangen av faren.

Hvis du trodde kjolen var flott forfra, må du ikke gå glipp av baksiden - åpen rygg er unektelig den hotteste måten å vise hud på akkurat nå. Legg også merke til de matchende blomstene i håret til bruden og modellkollega Hana Mayeda.

Lage din egen blomstrans?Se vår enkle guide.

Buketten var også noe for seg selv - en lang, men delikat bukett av hvite orkideer.

Sjekk også brudgommens sommerlige antrekk - perfekt for et skikkelig sommerbryllup.

Mens Sosa holdt sminken naturlig (gjort av kjendisstylist Alexa Rodulfo), fikk hun opp glam-faktoren med et par store, glitrende diamantøredobber, som kom ekstra godt til sin rett når håret var dratt bakover.

Vil du prøve deg på en lignende sveis?Se denne videoguiden!

Nesten like viktig som brudekjolen er kaken, som i dette tilfellet var en fire etasjer høy, nydelig hvit kake. Kurvene ved siden av var fylt med trendy makroner- Ble du inspirert, må du prøve denne oppskriften.

Og brudens look var ikke overraskende planlagt ned i den minste detalj. Se bare på de delikate neglene, i en dus, nesten hvit farge.

Ord beskriver ikke dette bryllupet best - det gjør derimot denne: 😍

Publisert: