Gwyneth Paltrow giftet seg i skreddersydd luksuskjole

NYGIFT: Gwyneth Paltrow har giftet seg med sin utkårede Brad Falchuk. Foto: AP
NYGIFT: Gwyneth Paltrow har giftet seg med sin utkårede Brad Falchuk. Foto: AP

Skuespilleren (46) valgte italiensk design da hun ga sitt ja til Brad Falchuk (47). 

Gwyneth Paltrow og Brad Falchuk giftet seg i slutten av september i The Hamptons, meldte en rekke amerikanske medier. Det nygifte paret sparte imidlertid på detaljene om den store dagen.

Men nå har Paltrow endelig delt bilder fra bryllupet på sin egen nettside Goop.

46-åringen hadde på seg en brudekjole fra det italienske motehuset Valentino. Kjolen var skreddersydd og hun samarbeidet tett med sjefdesigner Pierpaolo Piccioli for å få det perfekte resultatet, skriver Harpers Bazaar.

Paltrow har et nært forhold til det italienske luksusmerket, og sitter ofte på første rad under motevisningene. Hun samarbeidet også med Valentino om en kolleksjon tilbake i 2015.

Brudekjolen var en lang, hvit kreasjon med blonder og lav skjæringen i ryggen. Hun toppet det hele med et slør av tyll med subtile prikker. Håret hang løst over skuldrene, mens sminken ble holdt naturlig og frisk.

untitled link

Falchuk gikk for en grå dress med hvit skjorte og sort slips. På venstre side at brystet hadde han en brosje med friske blomster under vielsen.

Vielsen og middagen ble holdt i en hage i Hamptons, mens festen ble flyttet innendørs. Da skiftet Paltrow til et mer dansbart antrekk, og gikk for en kort, hvit jumpsuit med en kappe over skuldrene signert Stella McCartney. Antrekket gikk helt i tråd med etterfestens tema som var 80-tallet.

Det skal ha vært flere celebre gjester på plass i bryllupet, som blant andre Jerry Seinfeld, Steven Spielberg og Cameron Diaz.

Paltrow har tidligere vært gift med Coldplay-sangeren Chris Martin, men forholdet tok slutt i 2014. Året etter fant hun kjærligheten med Falchuk, som står bak TV-serien Glee.

Hvordan var din opplevelse i dag?