Camillie Charriere giftet seg

MOTEKJENDIS: Camillie Charriere er en av verdens største moteinfluencere. Her er hun på den røde løperen i 2019.
MOTEKJENDIS: Camillie Charriere er en av verdens største moteinfluencere. Her er hun på den røde løperen i 2019. Ian West / Pa Photos

Moteprofilen (34) ga sitt ja i utradisjonelle gjennomsiktige brudekjoler.

Camille Charriere er kjent i motebransjen som en skikkelig trendsetter, og har opparbeidet seg over 1,2 millioner følgere på Instagram. Kjært barn har som kjent mange navn, og Charriere kan kalle seg både podkaster, konsulent, journalist, it-jente, muse og mer til.

Søndag delte hun beskjeden om at hun har giftet seg med produsenten François Larpin.

– Alltid din, alltid min, alltid vår, skrev moteprofilen til bildet av seg selv og ektemannen.

Ettersom Charriere er et kjent navn i motebransjen var det naturlig nok knyttet spenning til hva slags brudekjole hun ville velge. Og bryllupet ble et ekte motebryllup med kjoleskift.

Charrieres første kjole var glitrende og lett gjennomsiktig i midi-lengde. På føttene hadde hun spisse hvite pumps, og håret var pyntet med perler.

Kjolen er fra luksusmerket Celine, og var spesiallaget.

Charriere har bodd mellom London og Paris, og har vært forlovet med Larpin siden sensommeren 2020. Bryllupet mellom de to fant sted i Paris i romantiske omgivelser.

I forkant av bryllupet fortalte Charriere i et intervju med L’Officiel at hun så for seg en skikkelig fest.

– De som kjenner meg vet at jeg alltid er den første og siste på dansegulvet. Det å gå ut og danse har vært det jeg har savnet mest i dette vanskelige året.

Til etterfesten skiftet hun til en frekkere kjole i gjennomsiktige hvite blonder med spaghettistropper og løse ermer.

A post shared by L. D. W (@leahdewavrin)

Kjolen er designet av Leah Dewavrin.

– For et bryllup, for en kveld, for en kjole, og så morsomt. Jeg elsker dere begge så mye, og ønsker dere et lykkelig liv, skriver designeren på Instagram.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Hvordan var din opplevelse i dag?