Stjernemodell Frida Gustavsson gift i Valentino - se de fantastiske bryllupsdetaljene

KJENT MERKE: Fride Gustavsson har god kjennskap til Valentino - blant annet gikk hun på catwalken da vår/sommer 2012-kolleksjonen ble vist fram. Foto: Getty Images

Årets vakreste brudekjole har muligens allerede vært i aksjon, da svenske Frida Gustavsson (21) sa ja i en gjennomsiktig Valentino-kjole.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Vi er godt i gang med bryllupssesongen - her til lands ble både komiker Odd-Magnus Williamson og Tinashe Bakasa Roll, samt artist Ingrid Olava og teatersjef Eirik Ulfsby, gift i helgen.

Et annet bryllup som først gikk under radaren til MinMote, var da den svenske toppmodellen Frida Gustavsson giftet seg med fotografmannen Hjalmar Rechlin. Men det var inntil vi så bildene bruden selv og gjestene la ut på Instagram.

Gustavsson hadde nemlig på seg en fortryllende vakker Valentino-kjole med høy hals, lange ermer og de klassiske blondene som har blitt det italienske luksusmotehusets varemerke.

Bryllupsgjest i sommer?Sjekk disse kjolene

På føttene hadde hun flate sko, og håret var satt opp i en bohemsk blondefrisyre.

21 år gamle Frida er i verdenseliten av modeller, med jobber for Victoria's Secret, Maybelinne og alle de store motehusetene på CV-en - inkludert Valentino, så klart. Star Wars

Nye sommersmykker?Disse klistrer du rett på kroppen

MinMote har samlet de beste detaljene fra bryllupet til inspirasjon - enten man skal gifte seg, eller bare elsker vakre kjoler:

untitled link

La oss begynne med det åpenbare: Kjolen. Valentino har laget noen av de vakreste brudekjolene noensinne, blant annet til Anne Hathaway, Jennifer Lopez, Elizabeth Taylor og svenske prinsesse Madeleine. Denne føyer seg inn i rekken av slående vakre brudekjoler - til en pris de fleste bare kan drømme om.

Derfor bør du sjekke MinMotes budsjettalternativer her!

untitled link

Til den iøynefallende kjolen, lot Gustavsson sminken være enkel: Naturlige lepper, poselenshud, markerte bryn og sexy, sotede øyne (vi elsker at hun droppet dramatiske vippeextentions!).

Vil du prøve deg på sotede øyne, bør du sjekke denne guiden.

Hvem sa at en brudeoppsats måtte være stor og avansert? Fridas frisyre var intet annet enn perfekt - en bohemsk, litt rufsete flettekrone. I stedet for slør hadde hun hvite små blomster stukket tilfeldig inn i fletten - en enkel og feminin frisyre enten du skal gifte deg eller bare på fest.

Flettekrans
HÅR

Hvordan du lager en lignende flette, kan du se her.

untitled link

Videre hadde bruden droppet de klassiske stilettene til fordel for et par flate sko - som hun helt sikkert var glad for da hun sto på dansegulvet. Gustavsson hadde valgt et par spisse ballerinesko med spenne på, i nude farge.

MinMote har også funnet flere par sko du kan bruke som brud - og flere ganger etter det igjen.

untitled link

Bruden valgte også en utradisjonell, men trendy blomsterbukett. Buketten besto av forskjellige blomster i hvitt, lilla og rødt - i sterk kontrast til den ellers hvite og beige brudelooken Gustavsson hadde valgt.

Se flere originale bryllupsideer her!

Vi kan ikke forstå at noen noensinne vil ta av seg en slik Valentino-kjole, men må likevel innrømme at Frida så relativt kul ut i kjole nummer to. Godt ut på kvelden - da det var duket for kakespising (sjokolade såklart) - stilte nemlig bruden i nok et trendy antrekk - denne gangen i hvit silke med lange ermer.

Publisert:

Finn mer innhold om: