Alt om Eva Longorias brudekjole

NYGIFT: Smellvakre Eva Longoria giftet seg for tredje gang i helgen. Her er skuespillerinnen avbildet i Madrid i april i år. Foto: Afp

Det var ikke hvem som helst som designet brudekjolen til Eva Longoria (43).

Thea Roll Rakeng
Publisert:

I all hemmelighet giftet Eva Longoria seg med José Baston (47) i Valle de Bravo i Mexico omringet av en liten gruppe gode venner og familie. Paret forlovet seg i Dubai i desember i 2015, og dette er Hollywood-skuespillerens tredje ekteskap.

Men som vi vet - alle gode ting er tre, og det kom spesielt til syne da Longoria viste frem brudekjolen på Instagram.

Les også: Nå lager H&M brudekjoler

Designet av Victoria Beckham

Den hvite kjolen var tettsittende med brede stropper over skuldrene og hadde en hjerteformet, delikat utringning. Kjolen satt som støpt på Longoria, og det var kanskje ikke så rart med tanken på at det var bestevennen Victoria Beckham som hadde laget den. Det skriver en rekke amerikanske nettsteder som Marie Claire og WWD.

Få med deg siste episode av Trendguiden:

Beckham selv var iført en sort tubekjole til anklene, og la ut dette bildet i etterkant av bryllupsfesten:

«Gratulerer til Eva Longoria. Den smarteste og vakreste kvinnen jeg noensinne har møtt. En sann ære å være her - en flott dag fylt med kjærlighet», skrev designeren under bildet.

Ti måter å bruke blomster i håret til brudefrisyren

På bena hadde bruden hvite, høye sandaler med platå spesialdesignet av Brian Atwood som også er en nær venn av skuespilleren. Håret var stylet i glamorøs stil med store bølger og sideskill. Sminken fokuserte på øynene, og bruden hadde ikke annet tilbehør enn et diamantsmykke rundt halsen.

Se også: Åtte par utradisjonelle bryllupssko

TV-stjernen Mario Lopez, som også er en nær venn av brudeparet, la ut flere bilder fra selve seremonien og festen hvor David Beckham, Ricky Martin, Melanie Griffith og Lopez' kjæreste Courtney dukket opp.

Publisert:

Finn mer innhold om: