De heteste spekulasjonene om Meghan Markles brudekjole

BRYLLUPSKLARE: Meghan Markle og Prins Harry skal gifte seg 19. mai. Her fra da forlovelsen ble kjent. Foto: Reuters.

Kensington Palace holder kortene tett til brystet, men noen navn har likevel kommet ut. 

Publisert:

Snart skal prins Harry og Meghan Markle gi hverandre sitt ja i London. De to offentliggjorde forlovelsen sin i november, og siden har ryktene rundt kjolen svirret.
Lørdag formiddag får vi endelig se kjolen, og du kan følge MinMotes oppdatering fortløpende. Du kan også følge VGTVs direktesending.

Her er de heteste spekulasjonene:

Vanity Fair har tidligere avslørt at Markle vil ha to brudekjoler på den store dagen. Magasinet har snakket med en anonym kilde tett på Markle.

– Planen er at hun skal skifte etter seremonien sånn at hun kan feste i en glamorøs, men mindre formell kjole. Hun kan ikke vente med å overraske alle, spesielt Harry. Brudekjolen vil være tradisjonell og elegant. Det er snakk om blonder og lange ermer, og Meghan har jobbet tett med designeren som har lovet å ikke si noe, sier kilden til Vanity Fair.

BRUD

Slik blir Meghan Markles brudekjole

Hvem som får det ærefulle oppdraget er dog ennå ikke avslørt, men en rekke navn trekkes frem i pressen. MinMote har samlet noen av dem som flere internasjonale medier trekker frem som sine favoritter.

SMINKE

Slik sminker du deg som Meghan Markle

Følger etter Kate?

Hertuginne Kates brudekjole fra Alexander McQueen har allerede fått ikonstatus, og ifølge flere motemagasiner i er de også aktuelle for å designe Markles kjole.

KJENDIS

11 ganger Meghan Markle og hertuginne Kate var slående like

I slutten av februar stengte britiske bettingsider veddemålene om hvem som skulle designe brudekjolen, ifølge Vanity Fair. Da hadde Alexander McQueen dukket opp og fått høye odds på kort tid.

IKONISK: Prins William og hertuginne Kate på kirketrappen etter bryllupet i 2011. FOTO: Martin Meissner/AP

Ralph & Russo

Ralph & Russo er haute couture-merket som sto bak kjolen på forlovelsesbildene av Markle og prinsen. Motenettstedet Racked meldte denne uken at Britiske veddemålssider var ganske sikre på at det var nettopp den australske duoen som vil designe kjolen. Det har de fra Daily Mail, som hevder at de har kilder tett på designerne, og som bekrefter det.

Motehuset har ikke ønsket å svare på Daily Mails gjentatte spørsmål om de står bak brudekjolen. Men innrømmer at de har fått økt oppmerksomhet verden over etter Markle brukte en av deres kjoler.

NYHETER

Luksuskreasjon til svimlende sum

Merket har den siste tiden også rustet opp kommunikasjonsavdelingen innad i motehuset. Det har blitt tolket som et tegn av blant annet Harper's Bazzar.

RALPH & RUSSO: Meghan Markle i britisk haute couture for forlovelsesbildene med Prins Harry. Foto: Alexi Lubomirski/Reuters

Kongelig favoritt

I begynnelsen av april sa Erdem opp PR-kontrakten med et eksternt byrå, for å bygge opp en egen kommunikasjonsavdeling innad i motehuset. Dette tok flere som et tegn på at de hadde store nyheter i ermet, skrev Harper's Bazaar.

Luksusmerket Erdem har vært en kongelig favoritt i flere år. Vår egen kronprinsesse, de svenske prinsessene og hertuginne Kate har brukt kjoler fra merket flere ganger.

NYHETER

De europeiske prinsessene skuffet ikke i Operaen

Den tyrkisk-kanadiske designeren har base i London.

– Moderne storslagenhet er en vanskelig kombinasjon, men Erdem er perfekt skodd til å ta utfordringen fra en moderne prinsesse, mener Ellie Pitchers, moteredaktør i britiske Vogue.

NYHETER

Meghan Markle sammenlignes med Diana

Motemagasinets ledere har alle trukket frem hvem de håper får det prestisjefulle oppdraget.

LIKER ERDEM: Kronprinsesse Mette-Marit har flere kjoler fra det britiske merket. Her brukt under Litteraturtoget 2017. Foto: Lise Åserud/NTB scanpix

Victoria Beckham

I tillegg til haute couture kjolen hadde Markle på seg en hvit høyhalset genser på et av forlovelsesbildene. Den ble raskt koblet til Victoria Bekchams design, og derifra startet ryktene om at hun skulle designe brudekjolen. De ryktene har Beckham avkreftet, ifølge The Guardian.

– Hun så fantastisk ut i min genser. Jeg er sikker på at det blir et virkelig fantastisk bryllup, men nei hun har ikke spurt meg om å designe kjolen, sa hun under New York Fashion Week tidligere i år.

STARTET RYKTER: Genseren fra Victoria Beckham satt fart på spekulasjonene om at hun skulle designe brudekjolen. FOTO: Alexi Lubomirski/Reuters

Vera Wang

Både Vogue og The Telegraph trekker frem kjendisfavoritten Vera Wang. Hun har laget brudekjoler til blant annet Alicia Keys, Kim Kardashian West, Khloé Kardashian og Eniko Hart.

KJENDIS

Alt du bør vite om stilen til Meghan Markle

Markedsdirektør i britiske Vogue vil gjerne se Markle i amerikansk design på den store dagen.

– Jeg hadde elsket å se henne gå ned midtgangen i en av Veras kreasjoner, toppet med et dramatisk slep og slør, sier Dena Giannini.

Oscar de la Renta

I tillegg trekker The Telegraph frem designere som Markles venn Misha Nonoo, og omtaler henne som en diskret venn som kunne passet til oppgaven. Nonoo designet sin egen brudekjole i 2012, da sammen med Oscar de la Renta, som også trekkes frem som en mulig designer. Han har tidligere designet brudekjolen til blant annet Amal Clooney.

NYHETER

Slik var Clooney-bryllupet

Avisen mener at det ville vært et kontroversielt valg av den kommende kongelige om hun ikke gikk for en britisk designer. Vogue derimot trekker frem at det ville vært et sentimentalt nikk til prinsesse Diana.

– Hun brukte en hvit, stroppeløs Oscar de la Renta-kjole på Met-gallaen i 1990. En stil som det ville være klokt om Meghan fulgte, skriver Noami Pike, sosiale medier-redaktør i Vogue.

BRUD

De ti vakreste kongelige brudekjolene

untitled link

Sosietetsfavoritter

Sosietetsfavorittene Jenny Packham og Emilia Wickstead blir også trukket frem som mulige alternativer. Packham omtaler The Telegraph som det trygge, britiske alternativet.

NYHETER

Designet av prins Harry med diamanter fra prinsesse Diana

Nykommeren Jenny Packham trekkes frem av både The Telegraph og Harper's Bazaar. Hun har raskt blitt en favoritt hos sosieteten, og i fjor designet hun brudekjolen til Lady Charlotte Wellesley (datteren til prinsesse Antonia, hertuginne av Wellington). Dette er også Hertuginne Kates favorittmerke.

KONGELIG: Lady Charlotte Wellesley giftet seg med sin Alejandro Santo Domingo i Spania i 2016. Foto: Getty Images.

Giles Deacon

Harper's Bazaar trekker også frem Giles Deacon som sto bak brudekjolen til Pippa Middleton i fjor sommer. Han har allerede avslørt at om han er ønsket tar han utfordringen.

– Om Meghan Markle var interessert ville jeg vært mer enn glad for å ta på meg oppgaven. Men jeg er sikker på at hun allerede har flere på listen sin, har Deacon tidligere sagt til The Daily Star.

NYHETER

Giftet seg i Glamorøs prinsessekjole

GIFT: Pippa Middleton og ektemannen James Matthews på vei ut av kirken på bryllupsdagen i fjor. Foto: Justin Tallis/Reuters
Publisert: