Alt du må vite om det storslåtte bryllupet til Chiara Ferragni

GA HVERANDRE SITT JA: Chiara Ferragni og Frederico Leonardo Lucia, kjent som Fedez, giftet seg i Italia. Her fra middagen før den store dagen. Foto: Getty Images
GA HVERANDRE SITT JA: Chiara Ferragni og Frederico Leonardo Lucia, kjent som Fedez, giftet seg i Italia. Her fra middagen før den store dagen. Foto: Getty Images

Skreddersydde kjoler fra Dior, fyrverkeri og tusenvis av hvite blomster oppsummerer bryllupet til bloggeren Chiara Ferragni (31) kjent som «The Blonde Salad» og rapperen Fedez (28). 

Paret ble forlovet på scenen under en av hans konserter på hennes 30-årsdag, og med det kan man tenke seg til at det profilerte paret ikke ville spare på kruttet på selveste bryllupsdagen.

Ferragni er kjent som en av verdens største bloggere og har vokst opp i en av Italias store sosietetsfamilier.

Ferragni og Fedez hadde en helg fullt med festligheter i Dimora delle Balze, et palass fra 1900-tallet i Noto i Italia. Gjester som kom utenlands fra ble flydd inn i privatfly som selvfølgelig hadde personifiserte billetter. Det var også laget egne M&Ms og Pringles med deres «logo» «Ferragnez». Gjestene ble møtt av store maskoter som skulle etterligne paret.

untitled link

Middagen dagen før bryllupet ble holdt i en bakgård fylt med tusenvis av røde roser og et stort skilt hvor det sto «Amore». Middagen utviklet seg til en real fest, hvor DJ Benny Benassi spilte opp.

For anledning hadde Ferragni på seg en rosa lårkort kjole fra Prada fylt med glitter, paljetter og gulldetaljer.

Selve vielsen ble holdt i hagen til palasset, omringet av grønne planter og hvite blomster. Harpers Bazaar skriver et det lignet på bryllupet til Hertuginne Meghan og Harry, kanskje bare enda mer storslått.

Ferragni hadde hele tre klesskifter under bryllupsdagen, alle skreddersydd av det franske motehuset Dior og sjefdesigner Maria Grazia Chiuri.

Under vielsen hadde valgte hun bort den tradisjonelle kjolen til fordel for en todelt kreasjon. Overdelen var en høyhalset blondebody med lange ermer og nederdelen var et voluminøs skjørt av tyll. Hun hadde et langt slør og hvite kitten-heels. Fedez hadde på seg mørk smoking fra Diesel.

Brudepikene hadde matchende rosa kjoler laget i bærekraftige materialer signert Alberta Ferretti.

Parets første kyss etter de hadde gitt hverandre sitt «ja» ble feiret med et skikkelig fyrverkeri-show.

untitled link
untitled link
untitled link

Under bryllupsmiddagen hadde hun på seg en tyllkjole med flere detaljer enn under vielsen. Kjolen hadde tatt utgangspunkt i Dior sin SS17-kolleksjon, som var Grazia Chiuri sin første kolleksjon for det tradisjonsrike motehuset. Det ble en av sesongens største it-kjoler.

Kjolen var dekorert med ord fra sangen som Fedez skrev til Ferragni da han fridde til henne, samt symboler som har vært viktige for dem.

Da tiden var inne for parets brudevals danset de til sangen «The circle of life» fra «Løvenes Konge». Det ble også, selvfølgelig, feiret med et fyrverkeri-show.

untitled link
untitled link

Da det var klart for fest skiftet Ferragni ut skjørtet med en kortere variant, men beholdt overdelen. Hun hadde også på seg noen mer dansbare sko med lavere hæl, et par beige sandaler også signert Dior. Etterfesten var inspirert at musikkfestivalen Coachella, som paret besøker hyppig.

untitled link

Hvordan var din opplevelse i dag?