Giftet seg med Frank Lampard i spesialdesignet brudekjole

KLASSISK BRUDEPAR: TV-kjendis Christine Bleakley og tidligere Chelsea-proff Frank Lampard giftet seg i London i desember. Foto: Reuters

Programleder Christine Bleakley sa «ja» til fotballproff Frank Lampard i en helt unik brudekjole fra Suzanne Neville.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Det er Daily Mail som avslører alle kjoledetaljene fra bryllupet, som sto den nest siste helgen i desember. Paret, som har vært forlovet i fire år, giftet seg i Saint Paul’s Church i det fasjonable strøket Knightsbridge i London – og kjolen var også av det eksklusive slaget:

En spesiallaget kreasjon som kombinerte elegant med sexy, med både lange ermer og frekk utringning. Kjolen hadde både blonder og glitrende perler, og bruden valgte et vintage-inspirert slør med blonder til.

HAVFRUE: Bleakley valgte en tettsittende brudekjole som svingte ut fra knærne. Foto: Reuters

Få med deg siste epiosde av Trendguiden:

Designeren bak er britiske Suzanne Neville, som er kjent for å ha kledd opp flere av Storbritannias sosietetskvinner. Ifølge Daily Mail skal kjolen ha en prislapp på rundt 10.000 britiske pund – altså 130.000 norske kroner.

Videre gikk bruden for mørk øyensminke, glødende hud og naturlige lepper – og selvsagt perfekt manikyr i beige.

Brudgommen selv kjørte smoking, og matchet brudens bukett med en kremfarget rose. Kirken var også pyntet hele veien med nettopp hvite og kremfargede blomster.

Einstein? Sjekk Lampards imponerende IQ-test

FORNØYD: Bruden strålte da hun satt seg i limousinen som skulle ta henne og ektemannen til festen etter vielsen. Foto: Reuters

Kjolen var for øvrig ikke helt ulik en annen britisk superkjendis sin brudekjolen – nemlig hertuginne Kate.

Hertuginnen valgte riktignok en mer tekkelig variant, men vi tviler ikke på at Christine Bleakley hadde fått litt kongelig inspirasjon før kjolen ble bestilt:

KONGELIG KJOLE: Hertuginne Kate giftet seg med prins William i en langermet Alexander McQueen-kjole. Foto: AP
Publisert:

Finn mer innhold om: