«Girls»-stjernen Zosia Mamet giftet seg i sort brudekjole

GJENGEN: Allison Williams, Zosia Mamet, Jemima Kirke og Lena Dunham har gjort enorm suksess med «Girls» på HBO. Foto: AP

Vi er vant til å se Zosia Mamet (28) som den mildt sagt eksentriske Shoshana i «Girls» - men da skuespillerinnen giftet seg i virkeligheten, tok hun begrepet motebrud til et nytt nivå.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Vi innrømmer det først som sist - bryllupet til «Girls»-stjernen gikk oss først hus forbi. Vanligvis koker det nemlig i internasjonale motemedier når en kjendis får ring på fingeren, men denne gangen gikk det for mange under radaren.

Det vil si, før en helt spektakulær bryllupsartikkel dukket opp i selveste Vogue.

Det var nemlig i november at Memet giftet seg med sin Evan Jonigkeit, på ultraromantiske Cedar Lakes Estate utenfor New York.

BRUD

Se brudekjolen her

Og bruden selv var langt fra tradisjonell. Hun droppet nemlig den hvite brudekjolen helt, og gikk heller for en svart, smal kjole med dyp utringning. Kreasjonen er fra Givenchy.

- Det var den siste jeg prøvde, og venninnene mine gispet da de så den. Det er helt klart ikke den mest episke kjolen i seg selv, men den passet meg helt perfekt på alle måter. Og jeg visste, uten tvil, at det var kjolen min, sier Memet til Vogue.

BRUD

THE HILLS-STJERNEN GIFTET SEG I HAWAII-INSPIRERT ANTREKK

Mamets bryllup kom ikke et sekund for tidlig, da vi nesten ikke kan vente til den siste sesongen av «Girls» kommer i 2017. Det er gjennom den suksessrike HBO-serien til Lena Dunham at Memet virkelig har blitt kjent de siste årene, som den morsomme, usikre og som nevnt eksentriske Shoshana Shapiro.

Publisert:

Finn mer innhold om: