Tinashe giftet seg i buksedress inspirert av Solange Knowles

STRÅLTE: Bruden, Tinashe Bakasa Roll, var iført en spesialsydd buksedress med lekre blonder fra den norske designeren Tina Steffenakk Hermansen. Foto: Frode Hansen(VG

Det var lillesøsteren til Beyoncé, Solange Knowles, som inspirerte Tinashe Bakasa Roll til å gifte seg med Odda i en hvit buksedress.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Kjendisene strømmet til da Tinashe Bakasa Roll (29) og Odd-Magnus Williamson (34) giftet seg på Angst bar i Oslo lørdag formiddag.

- De er helt perfekte for hverandre. De er helt ufyselig freshe, sier Sigrid Bonde Tusvik.

UTRADISJONELT: Lillesøsteren til Beyoncé, Solange Knowles, giftet seg med Alan Ferguson iført offwhite buksedress med dyp utringning. Foto: Getty Images

Blant de øvrige gjestene var Morten Ramm, Henriette Steenstrup, Aksel Hennie og Else Kåss Furuseth.

John Carew og Espen Lind kom begge med nytt damefølge, i form av henholdsvis Camilla Haukaas og Lisa Tatjana Frimanslund.

Tinashe var tydelig nervøs før vielsen, mens Odda plystret på vei inn til bakgården der bryllupet fant sted. Etter å ha gitt hverandre sitt «ja» var brudeparet ordknappe, men de poserte velvillig. Etter vielsen gikk de sammen til utestedet Stratos til bryllupsfest.

Paret har vært sammen siden 2012, og forlovet seg halvannet år senere.

MinMote.no - Norges største moteside

Inspirert av Solange

Buksedressen har halterneck, og store hvite blonder som sørger for en sexy og gjennomsiktig look.

Bruden røpte til MinMote at hun har latt seg inspirere av antrekket Solange Knowles var iført da hun giftet seg i fjor. Det er kjendisdesigner Tina Steffenakk Hermansen som står bak den hvite buksedressen med store blonder.

Bruden var kledd i buksedress med helt åpen rygg. Sløret var festet til håret som var satt opp i en knute.

- Jeg ville ha på meg noe annerledes og sommerlig som jeg følte at Oddi kom til å digge. Jeg har aldri sett at noen har giftet seg i en buksedress bortsett fra Solange, og det bildet hvor hun kommer gående med sykkelen og brudebuketten har brent seg fast i minnet, sier Roll til MinMote og legger til:

- Siden vi giftet oss i en bakgård midt i Oslo Sentrum følte jeg at dette var et perfekt og passe laidback kunststykke av et antrekk.

Bruder
BRUD

Sjekk kjolene til Norges kuleste motebruder

NYGIFT: Odd-Magnus Williamson giftet seg på Angst Bar i Oslo. Etter vielsen kjørte de to en runde i Oslo sentrum med blikkbokser hengende bak bilen. Brudgommen var gentleman og lånte bort jakken i den bitende vinden.

Datteren matchet

Datteren til Tinashe, India, matchet mamma i en blondekjole hvor toppen bestod av resterende stoff fra buksedressen, akkurat slik Tone Damli og Billie, i tillegg til Mariann Saastad Ottesen gjorde i fjor.

Roll er raus med å kreditere skjønnhetsteamet bestående av sminkør Stephan Ulvund Øien, øyenbrynsekspert Fred Hamelton og frisør Mia Soleim, og avviser all form for sponsing. Hun mener teamet har vært helt avgjørende for at hun skulle føle seg fin.

- Jeg bruker nesten ikke sminke til vanlig, så det hadde blitt rart å dra på skikkelig nå, men leppene i dus rosa var prikken over i-en. Jeg føler dette er en pimpet opp versjon av meg selv.

- Tøff

TSH-designer Tina Steffenakk Hermansen forteller til MinMote at buksedressen er inspirert av bohemske blonder.

– Tinashe er en vanvittig nydelig person, og en skikkelig trendsetter. Hvis det er noen som kan gifte seg i buksedress så er det henne! Det var viktig å få frem hennes fantastiske kropp og vesen. Vakker, spenstig, morsom, utfordrende, herlig, tøff og søt, er ord som kan beskrive henne.

Casual

Gjestene i kjendisbryllupet var sommerlig og laidback kledd. Noen hadde gått for lyse, flagrende stoffer, mens andre hadde både paljetter og joggesko. Et stort antall av gjestene gikk i mørke klær, og deres personlige stil skinte godt gjennom. Komforten var i fokus, og gjestene MinMote snakket med gledet seg stort til fest.

RETT FRA NEW YORK: Camilla Pihl var kledd i en lang mørkeblå omslagskjole med splitt fra Reformation med jakke fra Made In Heaven. Hun hadde stylet kjolen med høye, sorte heler og klassisk veske fra Chanel.
KOMIKER-KOLLEGER: Sigrid Bonde Tusvik var kledd i en syrinfarget kjole fra Solace London. Kjolen hadde cut-out detaljer, og var stylet med smykker fra Nina Jarebrink og veske fra River Island. Henrik Thodesen var kledd i sort dress, og hadde lakksko.
I PALJETTER: – Jeg gikk for discokule-looken. Det er som en ny folkebunad, sier Else Kåss til MinMote. Hun hadde mørke strømpebukser og platform-joggesko til kjolen, og fortalte at hun gikk for komfort. I hånden hadde hun en metallisk veske fra Alexander Wang.
KLARE FOR BRYLLUP: Morten Ramm og kona Anette Skarpås matchet hverandre i mørke antrekk. Den lysegule cluthen lyser opp antrekket.
MAN IN BLACK: Aksel Hennie var stilig antrukket i mørk dress.
NYTT PAR: John Carew (35) kom sammen med Camilla Haukaas (23). Han var kledd i mørk dress, mens hun var kledd i en kort, brun kjole med draperinger. Hun matchet kjolen med skyhøye heler og pung fra Louis Vuitton. Foto: Frode Hansen/VG
Publisert:

Finn mer innhold om: